SON DAKİKA
Hava Durumu

Birinci grubun şampiyonu: KORKUTELİSPOR

Geçtiğimiz hafta sonu Süper Amatör Ligin son grup maçında Finike’yi ağırlayan Korkutelispor kendi evinde yenilmedi ve play oflara 3 puanla lider çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Birinci grubun şampiyonu: KORKUTELİSPOR

Geçtiğimiz hafta sonu Süper Amatör Lig grup maçlarının son karşılaşmaları oynandı. Birinci grubun yenilgisiz lideri Korkutelispor kendi evinde Finike Belediyespor’u ağırladı. Ali Can Soydal, Berna Kanat, Öner Gökçedoğan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşma karşılıklı ataklar ile başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında konuk ekip serbest atışlar ile ev sahibi kaleyi yoklasa da Korkutelisporun başarılı file bekçisi Sezer konuk ekibe gol şansı vermedi.

İlk golün adı Okan Adanır olurken, Mesut yine son dakikayı bekledi

Ev sahibi ekipte Süleyman, Hasan Nurdoğan, Hüsnü, Okan ve Arat ile sık sık rakip kaleyi yoklasa da ilk yarı her iki takımda gol bulamayınca, 0-0 beraberlikle sonuçlandı. İkinci yarıya ev sahibi ekip hızlı başladı.  Seyircisini de arkasına alan Korkutelispor’un ilk golüne, 55. Dakikada takımın genç oyuncularından Okan Adanır imzasını attı. Bu dakikadan sonra konuk ekip beraberliği kovalasa da Korkutelispor’un file bekçisi Sezer yine konuk takıma geçit vermedi. Ev sahibi ekip Hüsnü ve Süleyman ile yine sık sık rakip kaleyi yoklasa da, Korkutelispor’un ikinci golü son dakika gollerinin vazgeçilmez ismi Mesut Topla’dan geldi. Topal 88 numaralı forması ile 88. Dakikada takımının ikinci golüne imza attı ve bu dakikadan sonra gol olmayınca, Korkutelispor birinci grubu yenilgisiz lider bitirdi. Korkutelispor taraftarı ve oyuncular karşılaşma sonunda sahada liderliği oynayarak kutladılar.

Kurtoğlu; Hasan Gökce başta olmak üzere herkese teşekkür etti

Karşılaşma sonunda açıklama yapan Korkutelispor Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu “Artı 3 puanla başlayacağımız PLAY-OFF müsabakalarını da şampiyon bitirip bir üst lige çıkmak dileğiyle. Emeği geçen futbolcularımıza, hocalarımıza, yağmur çamur demeden bizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarımıza. Cefakâr taraftarımıza, uzak yakın yağmur çamur demeden her yere ambulans gönderen, her daim yanımızda olan ana sponsorumuz Özel Medi Yaşam Hastanesine, onursal başkanımız Sayın Hasan Gökce’ye elini taşın altına koymaktan çekinmeyen bütün esnafımıza, şampiyonlukta emeği geçen herkese şahsım ve kulüp yönetimi olarak teşekkür ederiz.” diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.