SON DAKİKA
Hava Durumu

“Bocce Korkuteli’nin en büyük kazanımlarından”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç geçtiğimiz günlerde, Müdürlüğün 2017 yılı faaliyetlerini değerlendirdi. Tunç; “ Bocce ilçenin en büyük kazanımı” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Bocce Korkuteli’nin en büyük kazanımlarından”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Tunç, 2017 yılı faaliyetlerini anlattı. Geçtiğimiz günlerde Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü bahçesinde gazetecilerle bir araya gelen Tunç “Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak, bazen tek başımıza, bazen yardımcı kuruluşların iş birliği ile ilçede birçok etkinliğe imza attık. Fakat bana göre en büyüğü Bocce sporunun bu ilçeye kazandırılmış olması.  Korkuteli’nde merkezdeki okullarda hemen hemen hepsinde Bocce takımı var.”dedi.

 

“Daha çok gence ulaşıp, daha çok genç kazanmalıyız.”

Tunç “Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin tamamı çok iyi Bocce oynuyorlar. Biz Korkuteli’nde sadece tanıtımlar ile kalmadık. Bu sporu ilçeye kazandırmak için uğraştık. Ve şuan istediğimizin kat kat üzerindeyiz. Mesela bizim kurumu kim ziyarete gelse önce Bocce soruyor, oynayalım bizde diyor. Bu da bizi gururlandırıyor. Şuan da Antalya Bocce takımı birinci ligde bizim de hedefimiz Korkuteli’nden bu takıma oyuncular yetiştirmek. Hatta Bocce’yi köylerdeki okullara da kazandırmak. Spor bir araç sporun herhangi bir branşı da araç, daha çok gence ulaşıp, daha çok genç kazanmalıyız.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.