SON DAKİKA
Hava Durumu

“Bölge terörden temizlenmelidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılnışev, PKK-PYD ve YPG’den oluşan 3 ayaklı terör sorununun, Türk askerinin Afrin'e girmesi ve terör örgütlerinden temizlemesi ile mümkün olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Bölge terörden temizlenmelidir”

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev, Türk askerinin Afrin'e girerek bölgeyi terör örgütlerinden arındırması gerektiğini söyleyerek; "Terör örgütlerinin Akdeniz ile bağlantısını kesmek için, Türk Milletine karşı kurulan tuzakları, Türk Devleti'ne ve milletine yöneltilen tehlikeleri bertaraf etmek mutlak suretle gereklidir. Afrin yapılması beklenen olası operasyon ile tamamen temizlenmeli ve terörden arındırılmalıdır. PKK-PYD ve YPG’den oluşan 3 ayaklı terör sorunu bir gerçektir. Bu sorunu bölgeden temizleyip, bölgede bir güvenli ortam oluşmalıdır. Bu ortam ise ancak ve ancak Türk askerinin Afrin'e girmesi ve terör örgütlerinden temizlemesi ile mümkündür" dedi.
“Devlet yalnız değildir”

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılnışev , sözlerine şu şekilde  devam ederek  "Türkiye üzerinde kurulan tuzaklar, çeşitli algı yoklamaları, engellemeler ve tehlikeler açıkça ortadayken, üzülerek ifade etmek istiyorum ki, devletin ve milletin yanında her zaman duran MHP birileri tarafından eleştirilmektedir. Bu durum geçmişte sıkça duyduğumuz ‘yerli işbirlikçiler’ kelimesini bizlere çok iyi hatırlatmaktadır. Devlet yalnız değildir, devlet öksüz değildir, devlet sorun çözmesini iyi bilir. Bunu herkesin çok iyi anlaması gerekiyor. Devletimiz ve milletimiz, hemen sınırımızda gelişen olaylara sessiz kalmadı, kalmayacaktır” şeklinde konuştu.
"AFRİN YIKILSIN, TERÖRİSTLER YAKILSIN"

Yapılmışev ayrıca “Açıklamamı Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin sözlerini hatırlaratarak devam etmek istiyorum. Liderimiz “Bunun başka yolu kalmamıştır. Ya Afrin yıkılsın, ya teröristler yakılsın. Bilinsin ki Kerkük'e 5 bin bozkurtla gidecek kadar gemileri yakan ülkücü hareket ihtiyaç  hasıl olursa binlerce gönüllüsü ile Afrin'in boğazına çökecektir. Yetmedi Münbiç'e gök gürlemesini andıran imanla sel gibi akacaktır. Gözümüz karadır, zira mevzubahis vatandır. Kahraman Mehmetçik yalnız değildir. Hükümet yalnız değildir, MHP yanındadır. Enerji kaynaklarının denetim ve kontrolü de suyun altında bekletilen gündem başlıkları arasındadır”demiştir” diyerek sözlerini tamamladı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.