SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozova’da Sadık Önal Rüzgârı Esti

Cumhur İttifakı Korkuteli Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal Bozova Mahallesinde, buluşma gerçekleştirdi. Başkan Adayı Önal; “Sizlerin gönüllerine girmek için, bir ışık gibi olup Korkuteli’mizi ileri götürmek için buradayız ” dedi

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 11:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 11:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Bozova’da Sadık Önal Rüzgârı Esti

İlk olarak söz alan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Kök yaptığı konuşmasında “Sizlerin sorun ve isteklerini dinliyoruz. Sizler mera alanına yapılacak olan GES projesini istemediniz. Yanınızda olduk ve iptal oldu. Sizler istemediğiniz sürece GES projesi olmayacak” sözlerine yer verdi. Daha sonra MHP Korkuteli İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev söz aldı. Yapılmışev “Bozova nadide bizler için değerli bir belde. Bugün meydanlara sığmıyoruz. Tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 “SADIK ÖNAL SİZLERİN ADAYI”

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr. Sadık Önal da yaptığı konuşmasında; “Sadık Önal bu yola sizlerin desteği ile çıktı. Sizin adayınız. Sizlerin gönüllerine girmek için, bir ışık gibi olup Korkuteli’mizi ileri götürmek için buradayız. Aldığımız eğitim ve liyakat ile bu yola çıktık. Yolların durumunu, otobüs durakları ve ulaşım saatleri, sosyal alan park gibi istek ve sorunlarınızı biliyoruz. Eski belediye binasını inşallah belediyemiz bünyesine alıp bir sosyal tesisi Bozova’ya kazandıracağız. Yine meyve kurutma tesisi yakınında bulunan alana sosyal alan ve park projesi yapacağız. Korkuteli’nde de hedeflerimizde birisi otopark sorununu çözmek olacak” dedi. Program esnasında Cumhur ittifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de telefon ile katılarak hemşerilerinden destek istedi, Sadık Başkana destek olacağım.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.