SON DAKİKA
Hava Durumu

Bozova mahallesinde Cumhuriyet şenliği yapıldı

Korkuteli Belediyesi ve Bozova mahalle muhtarlığı tarafından ortaklaşa yapılan Cumhuriyet şenliği düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2017 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Bozova mahallesinde Cumhuriyet şenliği yapıldı

Bozova Mahallesi Düğün salonunda düzenlenen Cumhuriyet şenliğine Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Arslan ve Süleyman Memioğlu, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve Ak Partili bazı yöneticiler, CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukcu ve CHP’li bazı yöneticiler, çok sayıda mahalle muhtarının yanı sıra vatandaş katıldı. Halk Müziği sanatçısı Halil Karacan tarafında organize edilen ve sunumu yapılan Cumhuriyet şenliğine Teke yöresinin sevilen sanatçıları Arzu Gök ve Neslihan Yılmaz’ın yanı sıra şair Necati Ocakbaşı ,Kemal Kazak  ve Aziziye Halk Oyunları grubu katıldı. Yaren Saz Grubu eşliğinde yapılan program katılımcılar tarafında beğeniyle karşılandı.

Belediye ve muhtarlık ortak düzenledi

Bozova mahalle muhtarlığı ve Korkuteli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Cumhuriyet şenliğini coşkuyla yapıldığını ifade Korkuteli Belediye Başkan Yardımcısı Metin Arslan, “Cumhuriyetimizin 94.Yılı kutlu olsun. Ecdadımızın gözünü kırpmadan canını verdiği kurtuluş mücadelesi sonunda Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kurulan Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak hepimizin boyun borcudur. Yaşasın Cumhuriyet” dedi. Düzenlenen Cumhuriyet şölenine katılan sanatçı ve misafirlere teşekkür ettiğini ifade eden Bozova Mahalle Muhtarı Osman Bayındır Cumhuriyetin 94.yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın tam bağımsız Türkiye”

Belediye Başkan yardımcılarına, siyasi parti temsilcilerine, mahalle muhtarlarına, programa katılan sanatçı ve vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür ettiğini açıklayan muhtar Bayındır, Cumhuriyet şenliğinin düzenlenmesinde desteğini esirgemeyen Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’ye teşekkür ettiğini belirtti. Bozova mahallesinde düzenlenen Cumhuriyet şenliğine katılan vatandaşlar şunları söyledi: “ Bu gün burada coşku içinde Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz, Kutlamalara yaşlı, genç ve çocuklarımız katıldı. Böyle bir programın yapılmasını sağlayan mahalle muhtarımız Osman Bayındır ve Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye teşekkür ediyoruz. Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın tam bağımsız Türkiye, Ne mutlu Türküm diyene” dediler. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.