SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu görevi bırakırım

Ak Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar geçtiğimiz gün ilçedeki basın mensupları ile bir araya geldi. Sancaktar, Olağanüstü Mecliste ilgili gündem maddesine kişisel çıkarlar sebebi ile mi ret oyu kullanıldığı sorusu üzerine sert çıktı. Sancaktar, “Şahsi menfaatler için hayır veya ret oyu kullanıldıysa, buna başta ben grup başkanı olarak izin verdiysem bugün bu görevi bırakırım.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Bu görevi bırakırım

SANCAKTAR SERT ÇIKTI

Geçtiğimiz haftalarda toplanan olağan üstü Korkuteli Belediye Meclisi toplantısında 6.4 Milyon TL'lik kredi kullanımı için AK Parti'li meclis üyeleri Cumhur İttifakı ortağı MHP'yi  karşısına alıp ret oyu kullanmıştı. AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar, oylamayı değerlendirirken, iddialara da sert çıktı.

NET OLARAK SÖYLÜYORUM

Satışa sunulan arsaların ihaleye çıktığında, fiyatlar indiği takdirde Ak Partili meclis üyeleri ya da Ak Partili İş Adamları bu ihaleye girecekler mi sorusu üzerine Sancaktar, “Öncelikle şunu net olarak söylüyorum. Eğer buradaki hayır ve ret oyunda şahsi menfaatleri adına buna başta ben Grup Başkanı olarak izin verdiysem bugün bu görevi bırakırım. Kamuoyunun önünde net olarak söylüyorum.” dedi.

 

İSPATLASINLAR BIRAKMAYA HAZIRIM

Sancaktar, “Eğer ben bu işe birilerine peşkeş çekmek, birilerine rant sağlamak adına Ak Partili camianın yararı adına yaptıysam ispatlasınlar ben bugün bu görevi bırakmaya hazırım. Burada konu Korkuteli. Yani burada 1 kişi, 5 kişi için koskoca Ak Parti kurumsal bir kimliği olan partiyi böyle bir duruma asla getirmem. Getirsem de zaten burada durmamın bir anlamı yoktur.” diye konuştu.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.