SON DAKİKA
Hava Durumu

“Bu milleti ayrıştırmak bu ülkeye verilecek en büyük zarardır”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı şubat ayı genişletilmiş ilçe divan toplantısını, 24 Şubat Cuma akşamı AGD İlçe Teşkilat binasında, Genel idare kurulu üyesi İbrahim Aktaş ve Korkuteli sorumlusu Fuat Türeli’ nin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2017 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2017 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Bu milleti ayrıştırmak bu ülkeye  verilecek en büyük zarardır”

Divana katılımın kalabalık olması dikkatlerden kaçmadı. Mahalle ve birim başkanlarının raporlarının alınmasından sonra kürsüye gelen Eski Antalya il başkanı ve Genel Merkez, Genel idare kurulu üyesi İbrahim Aktaş Söz alarak “Bu milleti ayrıştırmak, bu ülkeye verilebilecek en büyük kötülüktür” diyerek referandum sürecini eleştirdi. Ve sözlerine şöyle devam etti. “Biz mili görüşçüler olarak bu ülkenin birlik ve beraberliğin devam etmesi için, kalkınarak gelişip dünyada söz sahibi olması için bu güne kadar büyük mücadeleler yaptık. Bugün önümüze konacak olan Anayasanın değiştirilmesi için yapılan referandumda “ Hayır” diyeceğiz. Birileri hayır diyecek diye, biz doğru bildiğimizden ayrılmamızı bekleyenler, boş bir hêva içerisine girmesinler” dedi. Aktaş; Bizi PKK ile yan yana aynı saftayız diye itham ediyorlar. Biz böyle bir düzenlemeye “Evet demeyiz” dedik. Nazik olsun diye de hayır demedik. Şimdi bizi PKK ile yan yana getirmeye kalkarsanız biz de şunu sorarız: Siz Avrupa birliği ile yan yana mısınız? Evet. Aynı kulübün içinde misiniz? Evet. Kandil de o kulübün içinde mi değil mi onu söyleyin.”Dedi.

 

Aktaş “Başkalarını da ihanetle suçlamaya hakkınız yoktur”

Aktaş “Siz Ortadoğu’da en güçlü müttefikimiz olarak İsrail’i görüyor musunuz?   Normalleşme sürecini başlatarak dostluk anlaşmaları imzaladınız mı? Evet. O zaman siz kandil ile aynı safta olmadığınızı iddia edemezsiniz. Başkalarını da ihanetle suçlamaya hakkınız yoktur. Paralel yapıyı kim besledi. Kim bu memleketin başına bela etti. Kim ülkeyi darbenin eşiğine getirdi. 15 yıldır paralel yapıyı siz beslediniz. Bu noktaya getirdiniz. Bu nedenle haksız ithamlarla asla razı olmayacağız. Biz Saadet Partisi olarak ülkemizin selâmeti için, bu dünyada bunu bir kavga meselesi de yapmayacağız. Aktaş; Türkiye’nin her zamankinden daha fazla birliğe, beraberliğe ihtiyaç olduğu, çok kötü bir dönemden geçildiğini anlatan Aktaş, Bir şeye karar verdiniz, milletin önüne sandık getiriyorsunuz. Bu milleti niye kutuplaştırıyorsunuz? Sormazlar mı şimdiye kadar tüm yetkiler elinizde idi. Ne istediniz de yapmadınız? Tüm gücünüzle ve de tüm hücrelerinizle bağırıyorsunuz. Milleti Evet’e zorluyorsunuz. HAYIR diyecekleri de şer cephesi olarak ayrıştırıyorsunuz. Benden olanlar, Karşı olanlar diye bu güzelim ülkeyi ayrıştırmayın, ötekileştirmeyin. ”İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.