SON DAKİKA
Hava Durumu

Bu zafer Türkiye Yüzyılı’nın zaferidir

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu. MHP’li Yapılmışev, ittifak olarak elde edilen zaferin Türkiye Yüzyılı’nın zaferi olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Bu zafer Türkiye Yüzyılı’nın zaferidir

MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev hafta sonu gerçekleştirilen 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ikinci tur  seçimleri ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Yapılmışev; “Geçtiğimiz gün gerçekleşen 28 Mayıs Seçimi ile kazanan sadece Cumhur İttifakı olmamıştır. Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi ‘Bundan sonra gelecek Türk asrıdır. 85 milyonun tüm vatandaşları kazanmıştır. Bu zafer 85 milyonun zaferidir, Türkiye Yüzyılının zaferidir.” Dedi.

TÜRK YÜZYILINA KORKUTELİ DE TAM DESTEK VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisinin seçimlerde aldığı oy oranını arttırdığının altını çizen Yapılmışev; “Korkuteli de MHP olarak oyunuzu geçen seçimlere oranla yüzde 50 şeklinde artırdık. Türk yüzyılına Korkuteli de MHP olarak tam destek verdi. Devlet Bahçeli beyin Türk yüzyılına verdiği önem Cumhur ortaklığı aday belli karar net girdiğiniz cumhurbaşkanlığından zaferle çıkmıştır.  Parlamento da anketlerde çıkmayan MHP 3. parti konumuna geçip milletimizin takdirini kazanmıştır.  Ülkücülük her daim bu milletin iradesine sahip çıkan ve devletini koruyan olarak devam edecektir.  Hem 14 Mayısta gerçekleşen seçimde bizlerden desteğini esirgemeyen Antalya Milletvekili sayımızı 2’ye çıkartmamızı sağlayan hem de 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında bulunan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.