SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Bucak yolu yılbaşında başlıyor”

Geçtiğimiz Cuma günü gazeteciler ile kahvaltıda bir araya gelen, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran Ankara temaslarını anlattı. Uzun zamandır yapımı beklenen Bucak duble yolunun en geç yılbaşına kadar başlanacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ Bucak yolu yılbaşında başlıyor”

Adalet ve Kalkınma Partisi Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran geçtiğimiz günlerde Ankara’ya gitmişti. Burada Antalya Milletvekilleri ve Bakanlar ile yaptığı görüşmeleri ve temaslarını anlattı. Ayrıca gazetecilerin sorularına cevap verdi. İlhami Yıldıran; “ Uzun zamandır görüşemiyorduk arkadaşlar kusura bakmayın, Ankara temaslarımız vardı. Bugünde uzun uzun konuşacağız. İlk olarak ilçemiz için ilk müjdeyi vereyim. Geçtiğimiz aylarda Elmalı – Korkuteli- Bucak duble yolu yapımına Korkuteli Elmalı arasında başlanmıştı. Korkuteli Bucak arasına en geç yılbaşına kadar başlanacak. Yer tahsisi yapıldı sadece birkaç küçük prosedür kaldı.” diye konuştu.

“2018 sonu 2019 başı gibi ilk kazma vurulacak”

Antalya Milletvekilleri; Atay Uslu, Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Hüseyin Samani, İç İşleri Bakanı ve Adalet Bakanı ile de görüştüklerini söyleyen İlhami Yıldıran “ Korkuteli yatırımlarını konuştuk. Orman ve Su İşleri Bakanımız ile ilçemizdeki gölet projelerini konuştuk. Adalet Bakanımız ile ilçe adliyesindeki personel eksiğini konuştuk. İlçemiz için bir diğer önemli yatırım olan doğal gazı BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı ile görüştük. Doğal gaz için çalışmalar hızla devam ediyor, şuanda ilk olarak proje ihalesine çıkılacak. 2018 sonu 2019 başı gibi ilk kazma vurulacak. Ancak Dış İşleri Bakanımız sayın Mevlüt Çavuşoğlu bu konunun çok yakın takipçisi, daha erken bir tarihe de alınabilir.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.