SON DAKİKA
Hava Durumu

“Burada yanlış yapılan bir şey var”

Dün sabah Korkuteli’ne gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, ilçe teşkilatında yaptığı konuşmada “ Çok iyi bir seçim stratejisi belirlemelisiniz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2017 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2017 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Burada yanlış yapılan bir şey var”

Ebru Türel dün sabah Korkuteli’ne geldi. Korkuteli’nde bir takım ziyaretler gerçekleştiren Ebru Türel, ilk olarak Ak Parti Korkuteli İlçe Teşkilatına uğradı. Burada ilçe yönetimi ve partililerle buluşan Türel, toplantı salonunda Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinden ve seçimde Korkuteli’nde nasıl bir yol izlenmesi gerektiğinden bahsetti. Ebru Türel; “ Büyükşehir Belediye seçimlerinde çok büyük oy oranı alan Korkuteli’nin yıllardır iktidarla buluşamaması ilginç. Burada yanlış yapılan bir şey var. Tahmin edemediğiniz ya da eksik yapılan bir şey. Seçim demek matematik demek, istatistik demek yanlış hesaplanan bir şeyler var. Bu seçimde birlikte çalışalım çok iyi bir seçim stratejisi belirlemelisiniz. Bende bu konuda elimden geleni yaparım” dedi.

“ Antalya Büyükşehir Belediyesinin asfaltla buluşturmadığı yer kalmadı.”

Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini anlatan Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesinin asfaltla buluşturmadığı yer kalmadığını ifade etti. Türel ;“ Türkiye’nin en büyük dünyanın ikinci büyük Rehabilitasyon Merkezini açtık. Kendim bizzat başındayım ve ilgileniyorum. Her yaştan özel eğitime ihtiyaç duyan insanımıza hizmet ediyoruz. Hiçbir eksikleri yok. Daha sonra Antalya’nın en büyük kazanımlarından biri olan ASMEK benim kendi kurduğum ve hala bizzat başında olduğum, ASMEK bugüne kadar 200 bin kişiyi mezun etmiş. Yaşlı ve muhtaçlara yapılan yardımlar ise saymakla bitmez” dedi. Ebru Türel parti teşkilatındaki toplantının ardından geçtiğimiz günlerde erkek kardeşini kaybeden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce’nin eşi Gülistan Gökce’ye ve Hasan Gökce’ye taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonrada Korkuteli Merkezde yaşlı ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.