SON DAKİKA
Hava Durumu

BURSLULUK SINAVINDA CUMHURİYET FARKI…

2017 PYBS de Cumhuriyet OO- İmam Hatip Ortaokulundan 40 öğrenci sınavı kazanarak tarihi bir başarıya imza attılar.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
BURSLULUK SINAVINDA CUMHURİYET FARKI…

Planlı , disiplinli ve özverili çalışmalarıyla adından çokça söz ettiren , eğitimdeki kalitesiyle tercih merkezi hâline gelen Cumhuriyet OO-İHO yine kararlı çalışmalarının meyvesini toplamıştır..Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Melek BOZKURT, konuyla ilgili olarak Cumhuriyet OO-İHO nun farkının kalitesinde olduğunu, hedefe odaklı, kararlı çalışmaların yapıldığını belirtti. Kişilik gelişiminin yanında akademik başarıya da önem verildiğini derslerde ve hazırlık kurslarında öğretmenlerin çok özverili çalıştıklarını,  karne saatine kadar bursluluk sınavına girecek öğrencilerle özel olarak ilgilendiğini, özellikle son haftalarda okula devamlarının sağlandığını, öğrencilerin sınava hazırlandığını belirtti.

BU BAŞARI TESADÜF OLAMAZ

2017 yılı 8.. sınıflarda 5 Türkiye  1. si çıkaran Cumhuriyet okulu bursluluk sınavında  da üzerine düşeni yine yerine getirmiştir. Tüm Cumhuriyet camiasının ve ilçemizin göğsünü kabartmıştır. İlgili ilgisiz Korkutelililerden tebrik telefonları aldıklarını, herkese teşekkürlerini belirtti.

BAŞKA” CUMHURİYET” YOK…

Okulun idari ve öğretmen kadrosuyla eşsiz ve özverili çalışmalar sergilediklerini , öğrencilerin ve velilerin motivasyonlarının sağlanarak başarıya ulaştıklarını belirtti. Cumhuriyet OO-İHO olarak Korkuteli’de halkın gözünde çok özel bir yerlerinin olduğunu belirtti. Bu  ilgiden ve kendilerine olan güvenden dolayı teşekkürlerini belirtti.

YENİ OKUL BİNASI CUMHURİYET’e  GÜÇ KATACAK…

Başkan BOZKURT,  tamamı  hayırsever Osman SARICA tarafından yaptırılacak olan yeni okul binasıyla, okulumuz eğitim öğretim çehresinin daha da iyi yönde değişeceğini, bina ve bölüm olarak sıkıntılarının kalmayacağını, tüm bölümleriyle eşsiz bir okul haline geleceğinibelirtti.Yeni bina inşaatının proje onayından sonra hemen başlayacağını , en geç 1 yıl içinde tamamlanacağını belirten BOZKURT, Sayın hayırseverimiz Osman SARICA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. İsmet YILDIZ’a   teşekkürlerini iletti.

TEŞEKKÜRLER CUMHURİYET…

Bursluluk Sınavını kazanan öğrencilerden Mevlüt KULA’nın babası Ahmet KULA konuyla ilgili olarak başta okul idaresi ve tüm öğretmenlere teşekkürlerini iletti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.