SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyük Birlik Başkanını bekliyor

Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Burhan Uzun ve yönetimi 24 Temmuz’da toplu olarak istifa etmişti. Uzun’dan sonra Korkutelili partililer bir atama beklediklerini belirterek “Kısa sürede bir kongre yapılmalı. Kongre öncesi bir atama bekliyoruz” dediler

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2014 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2014 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyük Birlik Başkanını bekliyor

İhsanoğlu neden olmuştu

Büyük Birlik Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Burhan Uzun ve yönetimi 24 Temmuz’da toplu olarak istifa etmişti. Uzun ve ekibi bir istifa mektubu yayınlamışlardı. Mektupta uzun “Uzun ve yönetim Kurulunun istifa dilekçesinde şu ibareler yer aldı“Partimizin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki aday tercihinin şahsım ve teşkilatım olarak disiplinsizliğe yol açacağı kanaatini taşıdığımdan dolayı ilçe yönetimimle beraber istifa etmeyi tercih ettim. Çünkü yıllardır savunduğum ve her zaman savunacağım şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun görüş ve ilkelerinin günümüz Türkiye’sinde takdir bulamaması ve en önemlisi de şehit liderimizin katillerinin bulunamamışken mecliste bunun için hiçbir gayret gösterilmemişken bu meclisin belirlediği hiçbir adayı kendimize yakın bulamıyoruz. Partimize bugün kardeş diyenler bize HZ Yusuf’un kardeşlerinin HZ Yusuf’a yaptığı kardeşliği yapmışlardır.” ibarelerine yer vermişti.

Yeni Başkan kim olacak?

Uzun’dan sonra İlçe Başkanlığı için Korkutelili partililer bir atama beklediklerini belirterek “Kısa sürede bir kongre yapılmalı. Kongre öncesi bir atama bekliyoruz. Bizim partimiz bir dava partisidir. Burhan Uzun Bey Belediye Başkan adaylığı döneminde de ilçe başkanlığı döneminde üzerine düşeni yapmıştır. Kendisine teşekkür ederiz. Bir dava partisi olarak Korkuteli’nde bizi en iyi şekilde temsil edecek bir başkanın atanmasını istiyoruz. Bayramlaşmaya bile partimiz katılamadı. Türk siyasetinin dürüst ve çalışkan yüzü liderimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu en iyi şekilde temsil etmek bizim boynumuzun borcu. İl Yönetimi üzerine düşeni hızlı bir şekilde yapmalı” şeklinde konuştular. İl Yönetiminin ise bir başkan belirlediği konu ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağı siyasi kulislerde konuşulmaya başlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.