SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükçetin güven tazeledi

Korkuteli Ziraat Odası Başkanlığı seçimlerinde mevcut Başkan Musa Fikri Büyükçetin 5. kez başkan seçildi. Yaklaşık 19 bin kayıtlı üyesi bulunan Korkuteli Ziraat Odasına bağlı 59 delegeden 42’sinin oyunu alan Mevcut Başkan Musa Fikri Büyükçetin tekrar başkan seçilirken, diğer adaylardan Ömer Yıldırım ve Metin Tav ortak adaylar 17 oy aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2023 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükçetin güven tazeledi

Korkuteli Ziraat Odası’nın 6’ıncı olağan genel kurulu Korkuteli Ziraat Odası başkanlığı binasında yapıldı. Kongreye başkanlık divanının seçilmesi, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından yönetim kurulu ve denetim kurulu ibra edildi. Korkuteli Ziraat Odası faaliyet raporlarının okunmasının ardından 2022-2023 yılları tahmini bütçe görüşmesi onayladı. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi.

Korkuteli Ziraat Odası Başkanlığı seçimi için 2 aday seçime girdi. Mevcut Başkan Musa Fikri Büyükçetin, başkan adayı Ömer Yıldırım ve Metin Tav ortak başkan adayı seçim öncesinde konuşma yaparak hizmetleri ve projelerini anlattılar.Daha sonra seçime geçildi. Yaklaşık 19 bin kayıtlı üyesi bulunan Korkuteli Ziraat Odasına bağlı 59 delegeden 42 Oyunu alan Mevcut Başkan Musa Fikri Büyükçetin tekrar 5’inci ken başkan seçilirken, diğer adaylardan Ömer Yıldırım ve Metin Tav ortak başkanlık 17 oy aldı.

Başkan Musa Fikri Büyükçetin ile birlikte Korkuteli Ziraat Odası meclisine 21 kişi seçildi. Yapılan seçimin ardından 21 kişilik meclis üyeleri yönetimi belirlemek için yeniden sandık başına gitti. 21 kişinin oy sonucunda Korkuteli Ziraat Odasının yeni yönetimi de belirlendi.Musa Fikri Büyükçetin yönetiminde Korkuteli Ziraat Odası Meclisinde şu isimler yer aldı; Musa Fikri Büyükçetin, Mehmet Özkan, Soner Akkanat, Hasan Ali Ayekin, İlhan Tolaman, Bayram Akar, Zeki Kurt’tan oluştu. Tüm delegelere teşekkür konuşması yapan Ziraat Odası Başkanı Musa Fikri Büyükçetin, “Beşinci kez seçim kazandığımız için çok mutluyuz. Ziraat Odası seçimlerimiz odamıza ve çiftçilerimize hayırlı olsun. Buraya kadar gelip bizleri destekleyen kongremize misafir olan tüm katılımcılarımıza ayrıca tek tek teşekkür ediyorum” dedi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.