SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir adil ve eşit hizmet dağıtmadı

Millet İttifakı Korkuteli Belediye Başkan adayı Halil Kara önceki gün Taşkesiği Mahallesi’ni ziyaret etti. Taşkesiği Muhtarı Musa Tiryaki; “ Mahallemize 10 bin liralık trafo tadilatımıza bütçe bulamayan Büyükşehir, ilçemizde bir mahalleye trilyonluk köy konağı yapmıştır. Büyükşehir adil ve eşit hizmet dağıtmadı. ” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2019 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2019 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükşehir adil ve eşit hizmet dağıtmadı

Korkuteli’ de seçim atmosferi iyiden iyiye hissedilmeye başlandı. Kahvehane ziyaretlerine aralıksız devam eden İyi Parti ve ittifak ortağı Cumhuriyet Hak Partisi ilçemizde uyumlu çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Kara ve ekibi önceki gün Taşkesiği Mahallesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında en çok dikkat çeken konu ise; geçtiğimiz 2014 seçimlerinden bu yana ilçede bulunan mahallelerde yapılan hizmet ve çalışmaların masaya yatırılıp eleştirilmesi ile vatandaşların Büyükşehir Yasasından beklentileri oldu.

“Çok amaçlı bir salonumuz yok”

Taşkesiği Muhtarı Musa Tiryaki, “ Öncelikli olarak bugün burada sizleri kahvehane ortamında ağırlamış olmaktan üzgünüz. Maalesef sizleri ve diğer etkinlikler için mahallemize gelen misafirlerimizi ağırlayacağımız bir mekânımız yok. Göreve gelmeniz hâsıl olur ise sizlerden ilk beklentilerimizden birisi çok amaçlı salon, diğeri ise büyük sıkıntı çektiğimiz ova yollarının ve bir kısım mahalle yollarının yapımı konusu olacaktır” dedi.

“Bakım ve onarım için bütçe olmadığı söylendi”

Açıklamasının devamında Tiryaki, “  Geçtiğimiz dönemde mahallemizin arazi sulaması için enerji dağılımı yapan iki trafosu da arızalandı. Bu durum sebebi ile Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’tan konu ile ilgili güreşmek için bir hafta uğraştıktan sonra randevu alabildik. İl Başkanı bizi ilgili birim müdürüne yönlendirdi. Bizlerde sorunları anlattık. Devamında ilgili birimden muhtarlığımıza gelen yazılı yanıtta bakım ve onarım için ayıracak bütçe olmadığı söylendi. Bizlerde mahalle sakinleri ile kendi imkânlarımız ile sulama yaptık. İki trafo onarım bedeli 10 Bin lira idi. Bizler saati 30 liradan ürünlerimizi sulamak zorunda kaldık. Ama Büyükşehir denekçisi olduğunu bildiğimiz komşu köyde neredeyse her tarla başına bir vana koyarak trilyonluk hizmet getirildi. Avdan Mahallesine 1,5- 2 trilyonluk köy konağı yapıldı. Ama bizlerin üretimle karnını doyuran kişilerin 10 bin Liralık bakım onarımına ayıracak bütçe bulamadıklarını belirttiler. Bizler bu göreve her kim gelirse gelsin adil hizmet dağılımı istiyoruz” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.