SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir bayrama hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi bu bayramda önlemleri aldı. Korkuteli Hizmet Birimi Müdür Mustafa Ünlü; “ Büyükşehir Belediyesi olarak; Zabıta, itfaiye, mezarlık ve ASAT başta olmak üzere birçok birim Kurban Bayramı süresince görev başında olacak.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2019 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2019 15:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükşehir bayrama hazır

Her bayram olduğu gibi bu bayramda da Antalya Büyükşehir Belediyesi gerekli önlemleri aldı. Korkuteli Hizmet Birimi Müdürü Mustafa Ünlü konu ile ilgili bilgi verdi.

Ekipler bayram boyunca görevde olacak

Ünlü; “Antalya Büyükşehir Belediyesi, her bayram olduğu gibi Kurban Bayramında da vatandaşların hizmetinde olacak. Vatandaşın rahatı, huzur ve güvenliği için başta çevre sağlığı ve hayvan sağlığı ekipleri olmak üzere, zabıta, itfaiye, mezarlık ve ASAT ekipleri Kurban bayramı boyunca görevlerinin başında olacak. Bayram öncesi ve bayramda en çok ziyaret edilen yerler arasında bulunan mezarlıklarda da gerekli önlemler alındı. Vatandaşların ziyaretlerini rahat bir şekilde yapabilmeleri için ekipler hayratların bakımı, ot temizliği, yürüyüş yollarının bakımı, budama ve ilaçlamaları yaptı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri de bayram boyunca görevde olacak. İtfaiye ekiplerimiz, olası bir yangına karşı 24 saat hazır olacak. Vatandaşlar, yangın ihbarlarını 112 numaralı telefona bildirebilecek.” dedi.  

 

Büyükşehir Belediyesi gerekli önlemleri aldı

ASAT bayram boyunca su, atık su, kanalizasyon ve yağmur suyu hizmetlerinin aksamaması için rutin çalışma düzenini sürdürerek, 24 saat görev yapacak.  Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı ekipleri kurban bayramı öncesinde başladığı sıkı denetimlerine ve vektörel mücadeleye bayram süresince de devam edecek. Kurban bayramında hayvansal atıklar nedeniyle artabilecek sinek oluşumlarının önüne geçmek için Antalya genelinde belirlenen kesim noktalarında mücadele yapılacak. Kesim yerlerinden çıkan hayvansal atıklar belirlenen noktalarda toplanarak üzeri toprak ile kapatılarak larva oluşumu engellenecek. Ayrıca ilçe belediyelerinin yetkisinde olan çöp konteynırlarında biriken çöplerin gününde alınıp alınmadığını da kontrol edecek. Belediye ekipleri yaşanabilecek olumsuzluklara ve çevre kirliliğine izin vermeyecek.” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.