SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir bozdu Gökce yapıyor

Kanalizasyon ve içme suyu şebekesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi tarafından bozulan cadde Korkuteli Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükşehir bozdu Gökce yapıyor

Küçükköy Mahallesinde bulunan Korkuteli Caddesinde çalışmaların başladığını ifade eden Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce; “Yol ve kaldırım çalışmalarımıza 2018 yılında da son hızla devam edeceğiz. Küçükköy Mahallemizde bulunan en işlek caddemiz Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları nedenliye zarar gördü. Zarar gören Korkuteli caddesini sıcak asfalt için hazırlıyoruz. Bu caddemiz önümüzdeki günlerle sıcak asfalt olacak. Aynı zamanda kaldırım çalışması yapılacak. Işıklı kaldırım ve sıcak asfalt olacak olan caddemiz şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum”

Korkuteli Belediyesi tarafından sıcak asfalt yapılacak Korkuteli Caddesinin işlek bir cadde olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Hasan Kır şunları söyledi; “ Bu caddemizde büyükşehir belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda kanalizasyon çalışması yapıldı, yine aynı caddede içme suyu şebekesi çalışması yapıldı. Durum böyle olunca en işlek caddemiz bozulmuş oldu. Çalışmalar nedeniyle büyük hasar gören caddemiz Korkuteli Belediye Başkanımız Sayın Hasan Gökce tarafından sıcak asfalt yapılıyor. Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

“Mağdur olduk”

 Korkuteli Caddesinde yol çalışmalarının yapıldığını gören vatandaşlar; “ Hasan Gökce Başkan’a teşekkür ediyoruz” dediler. Büyükşehir Belediyesinin Kanalizasyon nedeniyle bozduğu yolu yapmadığını, bu nedenle “Mağdur olduk” diyen vatandaşlar, “ Mahallemizin en işlek caddesi, kanalizasyon ve içme suyu çalışması nedeniyle bozuldu. Bu caddeyi bozan büyükşehir belediyesi oldu. Bozduğu yolu yapması gerekirdi ama bu güne kadar yapmadı. Büyükşehir tarafından bozulan yolu yapmak yine Hasan Gökce başkanımıza düştü. Yani Büyükşehir bozdu, Başkan Gökce yapıyor. Başkanımız Gökce’ye, başkan yardımcılarına, meclis üyelerine ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz” dediler
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.