SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir çizgi çekti

Korkuteli’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire başkanlığı, ilçedeki dolmuş durakları önüne park yapılmaması için sarı çizgi çekti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükşehir çizgi çekti

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Korkuteli’nde, kent içi trafiğin güvenli ve düzenli biçimde akışını sağlamak amacıyla, otobüslerin yolcu almak için duraklara yaptığı yolları sarı çizgilerle ayırmaya başladı. Otobüs duraklama yerlerine başka araçların girmesi yasak. Yasağa uymayan araç sahiplerine ise Emniyet güçleri tarafından ceza kesilecek. Antalya büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Mahmut Bilgiç “ İlçemizde yazlıkçı nüfusun gitmesi ile trafik biraz olsun rahatladı. Fakat kişisel ihmal ve kurallara uymamaktan kaynaklana problemler devam ediyor. Örneğin dolmuş duraklarına araç park edilmesi yasak. Ayrıca yolcular açısından da tehlikeli ancak ilçemiz de birçok araç sahibi tarafından göz ardı ediliyor.” Dedi.

“Yaşanan bu tür olumsuzlukların giderilmesi için, durak yerlerini netleştirmek istedik”

Bilgiç “Dün de Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı ekipler, dolmuş duraklarında çizgi çalışmasına başladı. Yolcuların  daha güvenli inip binmelerini sağlamak ve araç park edenleri uyarmak adına. Umarız vatandaşlarımız b yasağa riayet ederler. Otobüs duraklarımızın önüne araç park edildiğinde, yolcu almak için duran otobüsler yolun 2. şeridini işgal etmek zorunda kalıyor. Bu durumda hem trafik akışında kesinti oluşuyor hem de yolcular otobüslere binip inmekte güçlük yaşıyor. Yaşanan bu tür olumsuzlukların giderilmesi için, durak yerlerini netleştirmek istedik. Bu nedenle ilçemizdeki tüm duraklarda yapılacak çalışmalarla sarı çizgilerle yollardaki durak yerlerini daha da belirginleştiriyoruz.” Şeklinde konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.