SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehir Eski Hastane Caddesinde çalışmalara başladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri Korkuteli’nde Eski Devlet Hastanesi Caddesi olarak bilinen güzergahta çalışmalara başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2017 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2017 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükşehir Eski Hastane  Caddesinde çalışmalara başladı

Korkuteli’nde Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri birçok yerde gerek alt yapı gerek asfalt çalışmalara başladı. Bunlardan biride Eski Devlet Hastanesi Caddesi. Burada büyük bir yenileme yapacak olan Büyükşehir ihale usulü ile şirket aracılığı ilk etap çalışmalarına başladı. Yavaş yavaş bölümler halinde vatandaşları mağdur etmeden çalışma yapmayı planladıklarını söyleyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Başkanı Mahmut Bilgiç çalışmalar ile ilgili basın açıklaması yaptı.

“ İlk olarak da yağmur drenajı  ve alt yapı yapılıyor”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Hizmet Birimi Başkanı Mahmut Bilgiç “ Eski Hastane Caddesi yolunda Büyükşehir Belediyesi olarak büyük bir yenileme çalışmasına başladık. İlk olarak da yağmur drenajı  ve alt yapı yapılıyor. Kaldırımları kaldırıldı yeniden yapılacak, çalışmalarımızı bölüm bölüm yapıyoruz ki, esnaf ve vatandaşları mağdur etmeyelim. Yağmur drenajı bittikten sonra kaldırımlar yenilenecek daha sonra da asfalt çalışmaları başlayacak. Eski Hastane Caddesi sıcak asfalt olacak, en kısa zamanda esnafı ve vatandaşları mağdur etmeden, çalışmalarımızı bitirmeye çalışacağız.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.