SON DAKİKA
Hava Durumu

“Büyükşehir hastane yolunu yapmadan hizmet etmiş sayılmaz”

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “ Büyükşehir hastane caddesini yapmadan ilçeye hizmet etmiş sayılmaz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2017 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2017 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Büyükşehir hastane yolunu yapmadan hizmet etmiş sayılmaz”

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Küçükkavukçu, Basın Sorumlusu Emel Küçükavukçu ile birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularına cevap veren Küçükkavukçu kısa bir zaman önce. Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Devrim Kök tarafından meclise taşınan Hastane Caddesini de sordu. Ve “ Büyükşehir Belediyesi burayı yapmadan bu ilçeye hizmet etmiş sayılmaz” Dedi. Küçükkavukçu “ Hastane yolu projesinin hazır olduğu ve ağustos ayı içinde yapımına başlanacağı söylenmişti. Hala ortada herhangi bir açıklama veya yapımına başlanan bir şey yok.” Dedi.

“Eğer tek sorun hız ise, bununla ilgili caydırıcı önlemler alınsın o zaman”

Küçükkavukçu “ Korkuteli yayla özelliğinden dolayı hava çok çabuk soğur şurada bir buçuk ay sonra burada asfalt çalışması falan yapamazsınız. Mecburen 1 yıl daha beklenir, burası çok önemli bir yol. Yıl içinde çok fazla kaza yaşandı, bu kazaları sadece hıza bağlamak yanlış olur. Yapman gereken sorumluluğu üstüne almamak olur. Eğer tek sorun hız ise, bununla ilgili caydırıcı önlemler alınsın o zaman. Büyükşehir Belediyesi kanalizasyon sırasında bozulan yoların yapımına başladı. Bunun için teşekkür ediyoruz. Fakat tekrar söylüyorum, orası yapılmadan Büyükşehir bu ilçeye hizmet etmiş sayılmaz” İfadelerini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.