SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehirden Çomaklı’ya Yol ve Asfalt Şantiyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Çoraman, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti ilçe yöneticileri, Çomaklı mahallesine kurulan asfalt ve yol yapım şantiyesinde incelemelerde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2014 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2014 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükşehirden Çomaklı’ya Yol ve Asfalt Şantiyesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Kanunu ile Büyükşehir sınırlarına dahil olan bütün ilçelerde zaman kaybetmeden çalışmalara başladı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in talimatı üzerine, Korkuteli’ne bağlı Çomaklı mahallesine Asfalt ve yol çalışması yapmak için şantiye kuruldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Çoraman, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti ilçe yöneticileri, Çomaklı mahallesine kurulan asfalt ve yol yapım şantiyesinde incelemelerde bulundular.

Çomaklı-Hacıbekar-Söbüce yolu, Çomaklı-Yeşilyayla- Yelten mahalle arasındaki yollarda çalışma ve asfaltlama yapımı öncesinde şantiyeyi ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Koordinatörü Hüseyin Karaceliloğlu, hizmetler başlıyor” dedi.

Karaceliloğlu, Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki tüm yollarda tarımla uğraşan vatandaşların daha rahat ve güvenli şekilde tarım arazilerine ulaşabilmeleri maksadıyla yapılan çalışmalar, yayla yollarının yapımına başlanıyor. Büyükşehir Yasası’yla birlikte Korkuteli’ne bağlı tüm mahalleler, Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet almaya başlayacak.

Bu yasayla birlikte yardım değil, gerçek manada hizmet sağlıyoruz. Çalışmalarımızı Büyükşehir Belediyesi ve mahalle muhtarlarımızla ortak yapıyoruz” dedi.

Karaceliloğlu, “5 yıl içerisinde ilçenin değişik mahallelerini şantiyeye çevireceğiz. Herkesin siyasal bir düşüncesi vardır ama artık siyaset yok hizmet var. Birinci felsefemiz budur. İkinci felsefemiz de oy versin vermesin herkesi kucaklamak. Sistem yürümeye başladı ve bu 5 yıl içerisinde güzel hizmetler göreceksiniz. Bize inanın, bize güvenin, bizi takip edin” dedi.

Mahalleler arası yol çalışması ile asfalt çalışmanın bir an önce başlayacağını ifade eden Başkan Karaceliloğlu,  Bundan böyle Büyükşehir tarafından yapılacak hizmetlerde Korkuteli’de kamu kurum ve kuruluşlarla istişare içinde olup, ilçemiz halkına beklenen hizmetlerle buluşturmak için çalışacağız. Dün seçim vardı ama artık bundan sonra hizmet siyaseti başlayacak. Partiye oy verene de vermeyene de,  gencine de yaşlısına da, herkese her kesime hizmet edilecek. Herkese sonuna kadar destek olunacak” dedi.

 

Söbüce yaylasında yayla şenliği

 Ak Parti İlçe Başkanı Arif Çoraman, Yakın siyasi tarihimizde önemli bir etki alanı oluşturmayı başarmış Söbüce Yayla Şenliklerinin yeniden yapılması için çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde Sübüce yayla şenlikleri yapılacak. Şuan tarih olarak belli değil.

2001 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ve Başbakanımız Sayın Tayip Erdoğan 2000 rakımına çıkarak orada Torosların cefakâr, yiğit, çalışkan Yörüklerine seslenmişlerdir. Biz tekrar Söbüce yayla şenliğini düzenlenmesi için çalışacağız. Söbüce Yayla Şenliklerinin ruhunu yeniden ortaya çıkarmayı amaçlıyoruz. İnşallah Sayın Başbakanımızı da bu şenliklere davet etmeyi düşünüyoruz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.