SON DAKİKA
Hava Durumu

Büyükşehirden Korkuteli’ne 18 yeni durak

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Korkuteli’nde merkezde bulunan 18 durak, daha modern camlı duraklar ile değiştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2017 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2017 10:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Büyükşehirden Korkuteli’ne 18 yeni durak

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı tarafından Korkuteli merkezde bulunan 18 adet durak modern camlı durak haline getirilecek. Merkezde şuan kullanılan mevcut duraklar ise kırsaldaki duraklar ile değiştirilecek, gereken yerlere yenisi eklenecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli  Koordinatörü Mahmut Bilgiç konu ile ilgili açıklama yaptı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli  Koordinatörü Mahmut Bilgiç “ Geçtiğimiz yıl vatandaşların olumsuz havalarda rahat bekleyebileceği otobüs duraklarını ilçemize kazandırmıştık. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı tarafından ilçede belirlenen ve toplu taşıma araçlarının geçtiği güzergâhlarda otobüs duraklarını daha evvel yaptık.”İfadelerini kullandı.

“Amacımız vatandaşların en rahat şekilde ulaşımlarını sağlamak”

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli  Koordinatörü Mahmut Bilgiç “ Fakat bu kez merkezde 18 durağımızı daha modern camlı duraklar ile değiştireceğiz. Şuan kullandıklarımızı da kırsal da kullanılan 20 durak ile değiştireceğiz. Özellikle bu duraklarımız öğrencilerimiz için çok güzel olacak. Olumsuz havalarda servis bekleyen öğrencilerimiz bu durakları kullanabilecekler. İlçemizde toplu ulaşımda yaşanan sıkıntıları da en aza indirmek için elimizden geleni yapıyoruz, zaten sistem de oturdu artık, işini yapmayan şoförler için ciddi cezalar uygulanıyor. Vatandaşlarımızda güzergâhları ve saatleri biliyor. Amacımız vatandaşların en rahat şekilde ulaşımlarını sağlamak” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.