SON DAKİKA
Hava Durumu

“ Büyükşehirle ortak çalışmalar devam ediyor”

Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban taksi yazıhanesi kurulacak alanda incelemelerde bulundu. Korkuteli Taksiciler Kooperatifi esnaflarının talepleri üzerine Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesi üzerinde bulunan Korkuteli Belediyesi Ziya Küçükyörük Parkı yanında kurulacak olan taksi yazıhanesi yerinde incelemelerde bulunan İrban, “Esnaflarımız için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2019 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “ Büyükşehirle ortak çalışmalar devam ediyor”

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Ali İrban şunları söyledi: “Korkuteli taksiciler kooperatifi esnaflarımızın daha sağlıklı ve verimli hizmet yapmaları için gerekli çalışmalar başlatıldı. Antalya Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa yaptığımız çalışmalara bir yenisini daha ekliyoruz. Kullanılacak olan yazıhaneyi şuan büyükşehir belediyemiz yapıyor. Taksi yazıhanesinin kurulacağı yerde esnaf arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Yazıhanenin kurulacağı yerde altyapı, çevre düzenlemesi gibi bir takım çalışmaları biz yapacağız. Taksici esnaflarımızın ilçemize yakışır bir şekilde hizmet vermeleri ve düzenli bir taşıma hizmetinin gelmesi için gerekli çalışmayı yapacağız. Telsiz ve zil butonunda mevcut olduğu güzel bir sistem devreye girecek. Şimdiden taksici esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan İrban’ın yapılan talebi anında değerlendirerek gereken talimatı verdiğini belirten taksici esnafları, “ Başkanımız bizim talebimizi geri çevirmeyerek bizleri mutlu etti. Yazıhanenin kurulacağı yerde gerekli incelemeleri bizlerle birlikte yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki günlerde ilçemize gelecek olan bu yeni hizmet hepimize hayırlı olsun” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.