SON DAKİKA
Hava Durumu

Cadıl Fen Lisesi, İtalya’dan gelen öğrencileri ağırladı

Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi ev sahipliğinde Erasmus+ Projesi Kapsamında İtalya “Istituto Comprensivo" Francesco Crispi Okulundan gelen 2 Öğretmen ve 26 Öğrenciyi dolu dolu bir programla ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2022 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2022 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Cadıl Fen Lisesi, İtalya’dan gelen öğrencileri ağırladı

Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Fidel Nur Selvi’nin koordinatörlüğünde başlatılan Erasmus+ Akreditasyon kapsamında gelen misafirlerimize ilk olarak konferans salonunda Okul Müdürü Erkan Süha Doğru açılış konuşması yaptılar. Müzik Öğretmeni Bilge Başkan Yörük yönetiminde müzik kulübü öğrencileri canlı müzik performanslarını sergilediler.  Erasmusda görevli öğrenciler sırasıyla Türkiye’yi, Antalya’yı Korkuteli’ni ve Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Lisesini tanıtan sunum yaptılar. Misafir öğrencilere, Rehber Öğretmeni Havva Karadeli, Biyoloji Öğretmenimiz İsmail Ağaroğlu ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ramazan Dilbetler tarafından gruplar halinde Robotik Kodlama, Kariyer planlama ve küresel ısınma konularında dersler anlatıldı. Öğleden sonra İngilizce Öğretmenimiz Fidel Nur Selvi yönetiminde öğrenciler misafirlere folklor sergilediler.

KÜLTÜREL ETKİLEŞİM VE KAYNAŞMASI SAĞLANDI

Okul idaresi adına Okul Müdürü Erkan Süha Doğrul gelen misafirlere hediyeleri takdim etti. Öğrenciler kendi aralarında hediyeleşerek kültürel etkileşim ve kaynaşması sağlandı. Gün boyu süren etkinlik ve programdan çok memnun kalan misafirlerle gelecek yıllar için de yapılacak çalışmalar için görüşmeler yapıldı. Misafirler faaliyetlerden çok memnun kaldıkları için Erasmus + kapsamında İtalya’da kendi okulları ile akreditasyon yapmak için davet ettiler. İngilizce Öğretmeni Fidel Nur Selvi, Müzik Öğretmeni Bilge Başkan Yörük, Rehber Öğretmeni Havva Karadeli, Biyoloji Öğretmeni İsmail Ağaroğlu ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Ramazan Dilbetler ile İtalya’dan gelen misafirler başta olmak üzere süreçte emeği ve desteği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilere teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.