SON DAKİKA
Hava Durumu

Cafer Genç önde gidiyor

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimli Genel Kurulu için yapılan kamuoyu yoklamalarında başkan adaylarından Cafer Genç’in önde gittiği belirtiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2018 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2018 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Cafer Genç önde gidiyor

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli genel kuruluna sadece saatler kaldı. Bugüne kadar Cafer Genç, Ercan Köroğlu ve mevcut başkan Halil Emirdağlı adaylığını açıkladı. 3 adaylı olması beklenen seçimlerde müthiş bir heyecan yaşanıyor. 3 Başkan adayı da gece gündüz çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

GENÇ, ÖNDE GİDİYOR

Esnafa sunduğu teklifler ve projeler ile üyelerin ilgisini gören ve sosyal medya ile basını etkili bir şekilde kullanan Başkan Adaylarından Cafer Genç’in seçimi kazanması muhtemel görünüyor. Yapılan kamuoyu araştırmalarında da Cafer Genç’in Korkuteli esnafı tarafından takdir gördüğü ve oyların büyük bir bölümünü alacağı ifade ediliyor.

BÜTÜN ESNAFLARLA TEK TEK GÖRÜŞTÜ

Yaklaşık 35 gündür Korkuteli esnafıyla tek tek görüşen Cafer Genç, projelerini anlatırken, hedeflerinin altının boş olmadığını ve bütün kanuni prosedüre göre projelerini belirlediğini anlattı. Genç’in projeleri de esnaflar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Genç’in en çok beğenilen vaadi ise esnafa yönelik kefilsiz ve sadece ipotekle 50 bin TL limitli kredi desteği oldu.

“PROJENİN ALTI BOŞ DEĞİL”

Gazetemiz tarafından yapılan araştırmalarda da, Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Adayı Cafer Genç’in kefilsiz ve ipotekli 50 Bin TL kredi vaadinin de gerçek olduğu belirlendi. Benzer kooperatiflerle yapılan görüşmelerde sonucunda da kefilsiz bir şekilde Esnaf Kooperatifi’nin kredi desteği verebildiği görüldü.

ÜYELER SANDIK İSTİYOR

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Seçimli Genel Kurulu’nda oy kullanacak üyeler, seçimin sandıkta kapalı bir şekilde oy kullanarak yapılmasını istiyor. Bugüne kadar yapılan seçimlerin ‘el kaldırarak’ yaptıklarını ifade eden üyeler, seçimin bu şekilde demokratik olmadığını ve açık kullanılan oylar nedeniyle üyelerin fişlenme korkusu yaşadığı, bu nedenle seçimin sandıkta yapılması gerektiğini belirtiyorlar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.