SON DAKİKA
Hava Durumu

Çalışmalar devam ediyor

Alpaslan Caddesi ve 836 sokak’ta çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. İlçenin bir çok mahallesinde yol çalışmaları devam ederken,Korkuteli Belediye Başkanvekili İrfan Yılmaz ve Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı Alpaslan Caddesi ve 836 sokakta yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2016 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2016 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çalışmalar devam ediyor

Korkuteli Belediye Başkanvekili İrfan Yılmaz “Alparslan caddesi ve yeniden yol çalışmaları yapılan caddelerin müsait olan bölgelerine mini cep otoparkların yapılacağını” ifade etti.

Asfalt için yapılan çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı, “Belediyemiz Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler asfalt zemin çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Önümüzdeki hafta içinde birçok mahallemizde asfalt çalışması devam edecek” dedi.

Yol çalışmalarının devam ettiğin ifade eden Korkuteli Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Batı çalışmalar hakkında şunları söyledi:” Belediye Caddesi, Alparslan Caddesi ve 836 Sokağın sıcak asfalt olacağını bunların yanı sıra Alparslan Caddesi ve Belediye Caddesinde kaldırım çalışması ve araç parkı çalışması yapılıyor” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.