SON DAKİKA
Hava Durumu

“Cami yaptıracak hayırsever arıyoruz”

Uzunoluk Mahallesi Akyar Caddesi 529 ve 550 sokak sakinleri, imar planında cami arazisi olarak belirtilen alana cami yapılması için bir hayırsever aradıklarını ifade ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2017 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2017 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Cami yaptıracak hayırsever arıyoruz”

Geçtiğimiz yıllarda yapılan parselasyon çalışmaları sırasında, cami alanı olarak ayrılan fakat 16 kişi üzerinde hisseli olduğu için camii yapılamayan, araziye camii yapılması için Uzunoluk Mahallesi sakinleri girişimde bulundular.Uzunoluk Mahallesi Akyar Caddesi 529 550 sokak sakinlerinden Fehmi Küçük mahalle sakinleri ile birlikte arazi yanında basın açıklaması yaptılar. Küçük “ Buradaki arazi yıllar önce parselasyon yağıldığında camii alanı olarak ayrılmış.”Dedi.

En yakın cami sanayide yaşılar gidemiyor

Küçük “ Krokisinde de var. Ancak burası 16 kişi üzerinde hisseli tapu. Bize en yakın cami sanayide, yaşlılarımız oraya gidip gelemiyor. Gereli yerlere dilekçe verdik, fakat hisseli olduğu için pek yanaşmıyorlar. Burada yaklaşık 250 hane var. Bu hafta da “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” belki bu vesile ile sesimiz duyurabiliriz diye düşündük. Bizlerin burada küçükte olsa bir camiyi ihtiyacı var. Umarım yetkililer sesimiz duyar veya bir hayırsever bize bu iyiliği yapar.” Şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.