SON DAKİKA
Hava Durumu

Caran’dan Korkuteli Esnafına Kredi Müjdesi

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, Halk Bankası aracılığıyla kooperatif tarafından üyelerine kullandırılan faiz indirimli kredilerin üst limitinin 500 Bin TL’ye yükseltildiğinin müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2022 19:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2022 19:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Caran’dan Korkuteli Esnafına Kredi Müjdesi

ESNAFA KREDİ KOLAYLIĞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından esnafa kredi kolaylığı sağlayacak yeni bir paket açıkladı. Buna göre esnaf için Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle ve yüzde 7,5 faiz oranıyla istifade edebilecekleri 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatılacak. Kredi üst limitleri, 350 bin liradan 500 bin liraya, iş yeri edindirme ve taşıt kredisi limiti 1 milyon liradan 1,5 milyon liraya yükselecek.

CARAN; “UĞURLU GELDİK”

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Can Caran, destek paketi ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Başkan Caran; “Uğurlu Geldik.  Esnaf ve Sanatkarımıza 2022 yılının sonuna yaklaşırken bir müjde daha vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu kutlu göreve gelmeden hep söyledik esnafımızın faydası için çalışacağız, çalışacağız.. Çalışacağız ve şükürler olsun uğurlu geldik. Göreve geldiğimiz geleli 3.kez limit artışı müjdesi vermek nasip oluyor. Oldukça da gururlanıp mutlu oluyoruz.

KREDİ ÜST LİMİTİ 500 BİN LİRA OLDU

Kooperatifimiz aracılığı ile verilen kredilerin şahıs üst limitleri yüzde 7.5 Faizle 500.000,00 TL ye yükseltilmiştir. Esnaf ve Sanatkarımıza Hayırlı Uğurlu Olsun. Bu kararın alınmasında en başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi olmak üzere teşkilatımızın lideri esnaf dostu sayın Abdulkadir Akgül Beyefendi ve Omzumuzdaki eliyle bizlere her daim güven veren Bölge Birlik Başkanımız Sayın Ahmet Tural Beyefendiye tüm esnaflarımız adına sonsuz teşekkür eder , çalışmalarında üstün başarılar dileriz.” Dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.