SON DAKİKA
Hava Durumu

“Çarşı içinde kapan olmaz”

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan, merkez mahalle muhtarları ile yapılan huzur toplantıları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Çarşı içinde kapan olmaz”

Korkuteli’ndeki merkez mahalle muhtarları ile her Perşembe yapılan huzur toplantıları devam ediyor. Geçtiğimiz gün yapılan toplantının ev sahibi Kiremitli Mahalle Muhtarı Osman Küçükkarasucu oldu. Konuk ise Uzunoluk Mahalle Muhtarı İsmail Yılmaz ve mahalle sakinleri oldular. Toplantıya Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman başkanlık yaptı. Emniyet Teşkilatından ise; Baş Polis Mehmet Üçgül, Komiser Yardımcıları Mehmet Demirci, Uğur Efe, Polis Memurları Ergün İnci, Salim Günaydın ve Toplum Destekli Polis Memuru Hidayet Saru katıldılar. Toplantıda önceki toplantıların muhasebesi yapıldı. Şikayetler nelerdi, neler yapıldı, hangi kurumlara yazılar yazıldı gibi konular konuşuldu.

“Çarşı içinde kapan olmaz çok büyük kazalara sebebiyet verebilir”

 İlçe Emniyet Müdürü Hacı Duman; “ Toplantıların gayet faydalı olduğunu görüyoruz, dolandırıcılık konusunda da hassasiyet artmış durumda, vatandaşlarımız yinede dikkatli olsunlar.” Dedi. Daha sonra Arasta Çarşısı içindeki kapanlar soruldu. Emniyet Müdürü Hacı Duman; “ Çarşı içinde kapan olmaz çok büyük kazalara sebebiyet verebilir. Bununla ilgili belediye başkanlığına yazı yazıldı. Ancak şuan taziyeleri var, tekrar yazmak uygun olmaz, ilerleyen günlerde Hasan Beyle bu konuyu tekrar görüşürüz.” Diye konuştu. Alınan notların ardından toplantı son buldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.