SON DAKİKA
Hava Durumu

Centilmen Elmalı Belediyespor

Geçtiğimiz hafta sonu Süper Amatör Lig 16. Hafta da Korkutelispor’a konuk olan Elmalı Belediyespor karşılaşmaya “ Korkuteli Belediyespor’a play offlarda başarılar dileriz” yazılı pankartla çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Centilmen Elmalı Belediyespor

Antalya Süper Amatör Lig 16. Hafta karşılaşmalarında birinci grubun yenilgisiz lideri Korkutelispor, geçtiğimiz hafta sonu kendi evinde Elmalı’yı ağırladı. Elmalı güçlü rakibi karşısında fazla dayanamadı, karşılaşmadan üç sıfır yenik ayrıldı. Ancak Elmalı Belediyespor centilmenliği elden bırakmadı. Karşılaşmanın başında nerdeyse play ofları garantileyen Korkuteli spor’a play offlarda başarılar dileyerek sahaya çıktılar. Elmalı Belediyesporlu oyuncular maça “Korkuteli Belediyespor’a play offlarda başarılar dileriz” yazılı pankartla sahaya çıktılar.

“Elmalı Belediyespor yönetimine, hocalarına ve oyuncularına çok teşekkür ederiz.”

Korkutelispor yönetimi ve taraftar bu davranışından dolayı rakip takımı ayakta alkışladı. Korkutelispor As Başkanı Süleyman Türkyılmaz; “ Geçtiğimiz hafta sonu Elmalı’yı konuk ettik. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldık şampiyonluğu bir adım daha yaklaştık. Ancak bu galibiyetten daha önemli bir şey daha vardı. Elmalı Belediyesporlu oyuncuların bize yaptığı centilmence hareket. Böyle bir şey beklemiyorduk açıkçası, Elmalı Belediyespor yönetimine, hocalarına ve oyuncularına çok teşekkür ederiz.” diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.