SON DAKİKA
Hava Durumu

“Cepsiz ceketliler çalmadan çalışmaya hazır”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen Ato Congresium detayları ile ilgili açıklamada bulundu. Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen yapmış olduğu açıklamasında, “ Artık cepsiz ceketliler ile çalmadan çalışacak belediyecilik anlayışı ile yola çıktık. 1 Nisan sabahı dürüst bir yönetime uyanacağız inşallah” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2019 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2019 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
 “Cepsiz ceketliler çalmadan çalışmaya hazır”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Teşkilatı geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen Ato Congresium detayları ile ilgili açıklamada bulundu. Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen yapmış olduğu açıklamasında, “ Saadet Partisi,  31 Mart Yerel Seçimleri’nde ipi göğüsleyecek cepsiz ceketli adaylarını kamuoyuna tanıttı. Coşkulu bir programla Ato Congresium’da binlerin katılımıyla hizmeti yüklenecek adaylarını görücüye çıkaran Saadet Partisi, seçim müziği, seçim sloganının yanı sıra Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan ‘Dürüst Sami’ adı verilen bir maskotu da kamuoyuna tanıttı. Ankara’nın en büyük salonunu hınca hınç dolduran Saadet Mensupları, adeta dışarıya taşarken, herkesin gözünde 31 Mart Zaferi’nin kıvılcımları vardı. Atılan sloganlar ve tezahüratlar Türkiye’deki yeni bir dönemin başlangıcını işaret etti!” dedi.

“LANSMANDA ZAFERİN MUŞTUSU VARDI”

Açıklamasına devam eden İlçe Başkanı Ziya Çimen, “ Saadet Partisi’nin 31 Mart Yerel Seçimleri’nde millete hizmetkâr olmaya talip adayları görücüye çıktı! Millete hizmet vazifesini yüklenmek için Türkiye’nin dört bir tarafından şafak vakti yollara çıkan binler ATO Congresium’da buluştu! Kalabalıkların dışarıya taştığı ‘Saadet Partisi Aday Tanıtım ve Kampanya Lansmanı’nda coşku ve heyecan hâkimdi. 7’den 70’e herkesin gözlerinde 31 Mart Yerel Seçimleri zaferinin muştusu vardı. Genel Başkan Karamollaoğlu, ‘Saadet Vakti Geldi’ müziği ve on binlerin slogan ve sevgi gösterileri eşliğinde salona teşrif etti. Birden fazla sürprizin olduğu programda, seçim sloganı ‘Dürüst Başkan Dürüst Yönetim’ ve ‘Dürüst Olmak Gerekirse’ olarak açıklandı. Öte yandan 3 tane seçim müziği kamuoyuyla paylaşılırken, Türkiye’de ilk defa Saadet Partisi seçim kampanyasında ‘Dürüst Sami’ adı verilen bir maskotla vatandaşlara ulaşacak.  Öte yandan haftalardır büyük merak uyandıran Saadet Partisi’nin ‘ceket’ objesi ise Karamollaoğlu tarafından 5 belediye başkan adayına cepsiz ceket giydirilerek anlam buldu!” şeklinde konuştu.

BUGÜN TARİHİ BİR GÜNDÜR

Çimen, “ Sevgi gösterileri ve coşkulu sloganlar eşliğinde sahneye çıkan Saadet Partisi Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, bugünün tarihi bir gün olduğunun altını çizerek, “Bugün 27 Ocak 2019 Pazar. Başkent Ankara’da bir araya geldik. Ve tarihi bir ana tanıklık ediyoruz. Yarım asırlık yürüyüşün son temsilcisi Saadet Partimiz tertemiz mazisi ile milletin karşısına çıkmaya hazır. Kardeşlerim, Ocak ayı tarihçemiz içinde hususi bir öneme sahip. Türkiye siyasi tarihinde dönüm noktası denebilecek iki atılımımız da Ocak ayında olmuştur. Bunlardan ilki, Bundan tam 50 yıl önce;  54. Hükümetin Başbakanı Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın bağımsızlar hareketini 1969 yılında başlattığı gündür.  Bir diğer tarihi an ise; Milli Görüş'ün ilk siyasi partisi olan Milli Nizam Partisi’nin de kurulduğu gündür. Milli görüş hareketinin, ilk siyasal manifestosunun yayınlandığı gündür” açıklamasını yapmıştır.

“1969’DA NE DEDİYSEK BUGÜNDE AYNISINI SÖYLÜYORUZ”

Genel Başkanlarının açıklamasını aktarma devam eden Başkan Çimen, “ Milli Görüş’ün ilk yola çıktığında ilk siyasal manifestosunu hatırlatan Karamollaoğlu, “Bakın biz ilk yola çıktığımızda, ilk siyasal manifestomuzu yayınladığımızda ne demişiz? 1-Partimiz, yüksek ahlak ve fazileti esas alacaktır. 2-Her zaman hakkı üstün tutacak, iyiyi yüceltmenin, kötüyü men etmenin mücadelesini verecektir. Topluma, huzur ve adalet vatandaşlarımıza saadet ve selamet getirmeyi gaye edinecektir. Nasıl ki tek kanatlı bir kuş uçamazsa,  tek taraflı kalkınmada olamaz. Partimiz manevi kalkınmanın yanında pozitif ilimlere ve maddi kalkınmaya da öncelik verecektir. 5-Teknikte taklitçilikten kurtularak, her sahada üretici, icad edici gerçek bir kalkınmayı ilke edinecektir. 6- Milletimizin geçirdiği tarihi tecrübeler, kazandığı olgunluk sayesinde, milli ve manevi değerlerimize halel getirmeden, demokratik hukuk nizamı içerisinde hareket edecektir. 7-Maddi ve manevi kalkınma hareketlerinin, basiretli ve isabetli bir sentezini yapacak ve bu suretle bütün insanlığa ışık tutacaktır. 8-Milletimizin, yeniden bütün dünyaya örnek olacak, büyük bir medeniyeti kurmasına öncülük edecektir.” şeklinde ifadelere yer verdiğini belirtti.

“1 NİSAN’DA DÜRÜST BİR YÖNETİME UYANACAĞIZ”

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ziya Çimen yaptığı açıklamanın sonun da, “31 Mart yerel seçimleri diğer geçtiğimiz yerel seçimlerden daha fazla önem arz etmektedir. Artık milletimiz çalmadan çalışan belediyecilik anlayışının gelmesini istiyor. Bizde bunun gayreti içinde adayımızı belirleyerek çalışacağız. Coşkulu bir tanıtım gerçekleştirildi. Bizde Korkuteli ilçe teşkilatı olarak yoğun bir katılım gösterdik. 1 Nisan sabahı dürüst bir yönetime uyanacağız inşallah” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.