SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP bugün 99'uncu yaşına giriyor

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923'te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı CHP, bugün 99'uncu kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Bugün saaat:09.30’da Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayacak program akşam Edip Akbayram konseri ile devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2022 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2022 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP bugün 99'uncu yaşına giriyor

CUMHURİYET'İMİZİ DEMOKRASİYLE TAÇLANDIRACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Şeyhali Kara, CHP’nin kuruluşunun 99. yılı nedeniyle bir açıklama yayınlayarak; “99'uncu yaşını kutladığımız Cumhuriyet ile yaşıt olan partimiz, bugün de ülkemizin içinde bulunduğu zor şartlarda Cumhuriyet'in iradesini ortaya koyma sorumluluğunu üstlenmektedir.  CHP aynı zamanda Cumhuriyet'imizin ikinci yüzyılında ülkemizi ve milletimizi içinde bulunduğu sıkıntılardan kurtaracak olan partidir. Mustafa Kemal Atatürk'ün öncülüğündeki kurucu kadrolardan aldığımız ilhamla Cumhuriyet'imizi demokrasiyle taçlandıracağız.

99 YIL SONRA DA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

CHP'nin tarihsel mücadelesi, partimizin ve Cumhuriyetimizin 100. yılına giden süreçte demokratik bir zafere ulaşacak. Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarından aldığımız güç ve inançla, 99 yıl sonra da yolumuza devam ediyoruz ve bu yoldan asla dönmeyeceğiz.  Hep beraber Türkiye’yi çağdaş uygarlığa ulaştıracak ve onu aşacağız. 9 Eylül’de gerçekleşecek olan program şu şekilde; 9 Eylül Cuma Günü Şehitler Meydanı’mızda bulunan Ebedi Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelengimizi sunacağız. 9 Eylül Cuma Günü Saat 19.23’da Konyaaltı Açık Hava Tiyatrosu’nda Kuruluş Yıldönümü Kutlama Programında Edip Akbayram konseriyle kutlama programı sona erecektir.” İfadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.