SON DAKİKA
Hava Durumu

“ CHP’de ciddi bir iktidar savaşı var”

Dün öğlen saatlerinde 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Korkuteli’ne gelen AK Parti 27. Dönem Milletvekili adayı Kemal Çelik, “ CHP’de ciddi bir iktidar savaşı var” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2018 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2018 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“ CHP’de ciddi bir iktidar savaşı var”

Daha önceleri Emniyet Genel Müdürlüğü, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı da  olan Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Kemal Çelik ve 12 . Sıra Adayı Esma Balaban dün öğleden sonra seçim çalışmaları kapsamında Korkuteli’ne geldi. Adaylar her zamanki gibi ilk olarak ilçe binasında yönetim ve partililer ile bir araya geldiler ve basına demeç verdiler. İlk olarak sözü konuklara hoş geldiniz diyen Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran aldı. Yıldıran, “ Değerli adaylar Kemal Çelik ve Esma Balaban bugün bizlerle. Biz basın mensubu arkadaşlar ile bunu gelenek haline getirdik ilk olarak burada onların sorularını yanıtlıyoruz, daha sonra sahaya çıkıyoruz. Zaten saha da bizim gibi her gün bir vekil ile çalışanda yok. Bunu gururla söylüyorum Korkuteli’nde gündemi biz belirliyoruz.” dedi.

“  İlçede bizim gibi her gün bir aday ile çalışan başka bir parti daha yok.”

Yıldıran, “  İlçede bizim gibi her gün bir aday ile çalışan başka bir parti daha yok. Bugün daha önceleri emniyet müdürlüğü yapan, geçmiş dönemde MHP belediye başkan adayı olan ve iyi bir oy alan Kemal Çelik abimiz ve kendisi avukat olan ve Serik İlçe Teşkilatında çalışan Esma Balaban bizlerle.” Dedi. Kısaca kendisini tanıtan Esma Balaban’ın ardından söz alan Kemal Çelik CHP’ye ve Muharrem İnce’ye ciddi eleştirilerde bulundu. Çelik, “ Neymiş genel seçimi kazanıp parlamenter sistemi geri getireceklermiş buna izin veremeyiz. Zaten şuan çok güzel bir atmosfer var, ayrı gayrı yok. Güzel bir ittifak var. CHP içinde zaten bir iktidar savaşı var. İnce daha önce kongrede Kılıçdaroğlu’nun karşısında aday oldu. Şimdi de Kılıçdaroğlu çıkıp aynı kişiyi cumhurbaşkanı adayı yaptı. Kendi aralarında bile anlaşamıyorlar, memleketi nasıl emanet edelim” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.