SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’de Çıldır dönemi

Dün sabah Korkuteli Belediye Düğün Salonu’nda yapılan Cumhuriyet Halk Partisi olağan İlçe Kongresinde, yeni İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır oldu.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP’de Çıldır dönemi

Cumhuriyet Halk Partisinde geçtiğimiz aylarda kongre süreci başladı. Antalya’da birçok ilçede olduğu gibi Korkuteli’nde de kongre gerçekleşti. CHP Korkuteli’nde kongreye tek aday ve tek liste gitti. Eski yönetimden ise Mustafa Kemal Çelik, Şükrü Doğrul ve Kerem Yüksel listede yer almadı. Korkuteli İlçe kongresine önceki dönem milletvekilleri Gürkut Acar, Nail Kamacı, Tuncay Ercenk, Hüseyin Ekmekcioğlu ve milletvekili aday adayı Sibel Gezen katıldı. CHP Antalya Başkanı Mustafa Erdem, İl Sekreteri Cengiz Gülebay, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce il yöneticileri ve partililer katıldılar.


144 delegenin 88’i oy kullandı

Kongre Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından, Divan Üyeleri’nin seçilmesi ile başladı. Divan Başkanlığına Cavit Arı, Başkan Yardımcılığına Ahmet Daloğlu ve Katip Üyeliğe Emel Küçükkavukçu seçildi. Faaliyet raporlarının okunmasının ve konuşmaların ardından seçime geçildi. 144 delegenin 88’nin oyunu alarak, CHP’nin yeni ilçe başkanı Yıldıray Çıldır oldu. Çıldırın yeni yönetim listesi asil üyeler; Hüseyin Karadeli, İsmet Çelik, Muzaffer Ünlü, Ayşegül Pınar, Mehmet Serdar Sarı, İbrahim Üstem, Adil Ekmekcioğlu, İsa Gedik, Mustafa Orhan, Yusuf Tuğyan, Mehmet Delioğlu, Ali Aktaç, Halil Tokmak ve Veli Akdeniz şeklinde. Yönetim Kurulu Yedek Üyeler ise; Turan Kasap, Hüsamettin Erenkuş, Gürel Bozkurt, İbrahim Yalçın, Ayşe Emel Küçükkavukçu, Nasuh Bayramhan, Ferhat Tuğrul, Keziban Aralık, İsmail Mutaf, Ekrem Kardıçlı, Özkan Demir, Mustafa Bakacak, Aşkın Aycıl, Deniz Daloğlu şeklinde. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.