SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’de Kumbul dönemi

Geçtiğimiz hafta sonu 36. İl Kongresini gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Örgütü’nde yeni İl Başkanı 306 oyla Ahmet Kumbul oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP’de Kumbul dönemi

Kongreye katılan Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Örgütü Başkanı Yıldıray Çıldır kongre ile ilgili olarak; “ 36. Antalya Olağan İl Kongresi, Konyaaltı Nazım Hikmet Kongre ve Fuar merkezinde yapıldı. Son güne 4 adayla girilen kongreye, gece eski milletvekili Tuncay Ercenk 'in çekilmesi ile 3 aday yarıştı.  640 delegenin 628’i oy kullandı. Yoğun katılımın olduğu gözlenirken, üyeler ve halktan da ilgi çok büyüktü. 12.00 da divan seçildikten sonra faaliyet ve hesap raporları okundu. Konuşmacılardan sonra il başkan adayları delegelere hitap etti.

“Bu kongre Korkutelililerin kongresi olmuştur.”

 19.00 da başlayan oy kullanma işlemi 20.30 da sona erdikten sonra açılan sandıklardan bir önceki dönem Muratpaşa İlçe Başkanı olan Ahmet Kumbul 306 oy.  Bir önceki İl Başkanı Mustafa Erdem 212 oy. Ziraat Mühendisleri Oda Başkanı Vahap Tuncer 110 oy aldılar. Ahmet Kumbul bu sonuçla Antalya CHP’nin yeni İl Başkanı seçildi.  Teşekkür konuşmasında birlik beraberlik mesajları veren Kumbul 2019'daki tüm seçimlerde başarı sözü verdi. Korkuteli İlçe Örgütü olarak 11 delegemiz, yöneticilerimiz ve partililerimizle katıldığımız kongrede seçilen il başkanımıza başarılar dileriz. Kendisine önümüzdeki dönem inancımız tamdır.  Bu kongre Korkutelilerin kongresi olmuştur.  İlçe Başkanı olarak ben Kurultay delegesi, Şevket Korkut il disiplin kuruluna, Hüseyin Karadeli, Hüseyin Kavak ve Ersan Dereli de yönetim kuruluna seçildiler.” Diye konuştu
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.