SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’li Arı Kılıçdaroğlu için memleketinden destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Cavit Arı Millet Buluşması programında geldiği Korkuteli’de iktidara yüklenerek 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 10:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP’li Arı Kılıçdaroğlu için memleketinden destek istedi

CHP’li Arı konuşmasında; “Sayın Muhittin Böcek ve ben bu salonda diğer arkadaşlarımızla siyaseten yol yürüyoruz ama ikimiz Korkuteli’nin öz ve öz evlatlarıyız. Alaaddin mahalleliyim nüfus kaydımda Korkuteli yazan bir milletvekiliyim. Sizlerden sağlıklı aklıselim ön yargısız değerlendirme yapmanızı ve bu ülkenin gidişatına el koymanızı diliyorum. Milliyetçilikse gerçek milliyetçi biziz, Vatanseverlikse gerçek vatansever biziz.” Dedi.

MİLLET BULUŞMASI KORKUTELİ’DE YAPILDI

Korkuteli Millet Buluşması dün Gümüşhan Otel’de Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek önderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıya;  CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, İYİ Parti İl Başkanı Vahdet Afşin Karacan, Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir ve Milletvekilleri Cavit Arı, Serap Yazıcı Özbudun, Şerafettin Kılıç ile ilçedeki mahalle muhtarları katıldı. Yapılan toplantıda; 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçim için Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istendi.

KORKUTELİ’NİN HAS VE HAS BİR EVLADIYIM

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı toplantıda 28 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek seçimin önemine değinerek; “Milletvekillerimiz, İttifakımızı oluşturan partilerin İl Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek burada bulunuyor. Ama bu masada iki kişi farklı. Sayın Muhittin Böcek ve ben bu salonda diğer arkadaşlarımızla siyaseten yol yürüyoruz ama ikimiz Korkuteli’nin öz ve öz evlatlarıyız. Alaaddin mahalleliyim nüfus kaydımda Korkuteli yazan bir milletvekiliyim. Türkiye Büyük Millet Meclisinde görev yapacak olan ve geçtiğimiz 5 yıl görev yapmış bir milletvekili olarak Korkuteli’nin has ve has bir evladıyım. Değerlendirme ve desteklerinizi buna göre yapmanızı özellikle talep ediyorum. 28 Mayısta desteğinizi biraz daha arttırırsanız bundan mutlu olacağımızı ifade etmek isterim.

BİZİ 6’LI MASA DİYE ELEŞTİRENLER 7’Lİ MASA OLDU

2018 seçim sürecinden hemen sonra MHP ve AKP koalisyonu kuruldu. Neden çünkü sistem buna zorladı. Yüzde 50+1 sistemi koalisyona zorladı. Biz 6‘lı masayı kurduğumuzda bizi sürekli kötülediler. Sonra kendileri AKP MHP’ydi sonra Büyük Birlik Partisi iktidara destek veren üçüncü partiydi mecliste.  Ecevit’in kemiklerini sızlatan DSP 4 etti. Yeniden Refah Partisi ile 5 etti. Yetmedi bizim Mehmetçiğimizi diri diri yakarak şehit eden Hizbullah terör örgütünün siyasi uzantısı Hüdaparı da yanına alarak 6lı bir ittifak oluşturdular. Yetti mi yetmedi ilk tur da yüzde 50+1  i yakalayamadı. Dün bir gelişme daha oldu. Milliyetçi oylarını bloke ederek kendisini en büyük milliyetçi en büyük Atatürkçü ilan eden Sinan Oğan’a oy veren benim vatandaşıma iktidara teslim eden biri oldu oda Sinan Oğan. Böylelikle bizi 6’lı masa diye eleştirenler 7’li masa oldu. Raflarda daha  bulsalar onları da koyacaklar sandıklarına.

ÜLKEDE 10 MİLYON KONTROLSÜZ YABANCI VAR

Değerli Arkadaşlar çok şükür ki biz 6 parti birlikte her şeyi şeffaf olan partileriz. Hiçbir partinin geçmişinde terör ile ilgili bir leke yok. Bu iktidar seçim kampanya sürecinde geldiler konuşma yaptılar. 21 yıl sonra esnafı bağ kurla ilgili  prim gün sayısına bizim defalarca ikaz etmemize rağmen  esnafın sorunlarını  sürekli dile getirmemize rağmen 21 yıl sürekle yapmayıp seçime 4 gün kala vaad vermek zorunda kalan bir iktidar ile karşı karşıyayız. Sizlerden sağlıklı aklıselim ön yargısız değerlendirme yapmanızı ve bu ülkenin gidişatına el koymanızı diliyorum. Milliyetçilikse gerçek milliyetçi biziz, Vatanseverlikse gerçek vatansever biziz. Biz bu toprakların atalarımızın kanlarıyla sulandığını ve kurtuluş savaşında hepimizin büyüklerinin kanlarıyla aldıklarının farkındayız. Ama benim Mehmetçik sınır boylarında her gün nöbet tutarken bir tane yabancıyı tel örgülerden geçmesin diye çabalarken pusuda beklerken bugün 10 milyon Suriyelinin Türkiye’de cirit attığına şahidiz. Afganistanlıların cirit attığına şahidiz. Ülkede 10 milyon kontrolsüz yabancı var. İktidara geldiğimizde inşallah hep beraber bunları göndereceğiz.” Diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.