SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP’li Gençlikten Korkutelispor’a destek

Geçtiğimiz hafta sonu Korkutelispor, Elmalı Belediyespor’u konuk etti. Karşılaşmaya çok sayıda taraftar geldi. Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karadeli ve yönetimi de Korkutelispor’a destek için tribündeki yerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.01.2018 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.01.2018 10:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP’li Gençlikten Korkutelispor’a destek

Korkutelispor Antalya Süper Amatör Lig birinci grupta yenilgisiz lider durumunda. Geçtiğimiz hafta sonu da ligin 16. Haftasında kendi evinde Elmalı Belediyespor’u konuk etti. Kendi evinde Elmalı’ya geçit vermedi ve 3-0 galip geldi. Bu karşılaşmaya çok sayıda taraftar gelerek yeşil sarıları yalnız bırakmadılar. 90 dakika boyunca taraftar hop oturdu hop kalktı. Taraftarlar içinde Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karadeli ve yönetimi de vardı. İsmail Karadeli 90 dakika boyunca karşılaşmayı izledi. İlk yarı sonunda da sahaya inerek aynı zamanda yönetim kurulu üyesi olan Korkutelispor’lu oyuncu Mesut Topal’ı ziyaret etti.

“ Desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz.”

Karadeli tüm oyunculara başarılar dileyerek öncelikle Mesut’tan gol beklediğini ifade etti. Nitekim takımın ikinci golüne de Mesut imza attı. Karşılaşma sonunda da sahaya inerek tüm oyuncuları ve yönetimini tebrik eden İsmail Karadeli daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Korkutelispor Kulüp Başkanı Mesut Kurtoğlu; “ Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı İsmail Karadeli’ye çok teşekkür ederiz. Biz her zaman söylüyoruz, bu takım hepimizin. Korkutelispor bu ilçenin takımı, desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.