SON DAKİKA
Hava Durumu

CHP'li kadınlar kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Kadın Kolları Başkanı Müşerref Özgen düzenlediği kahvaltı programı ile il ve ilçe kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2020 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CHP'li kadınlar kahvaltıda buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli Kadın Kolları olağan kongresi şubat ayında gerçekleşmi ve tek liste ile kongreye giren emekli Sosyal Yardımlaşma Müdürü Müşerref Özgen başkan seçilmişti. Ancak kongreden kısa bir süre sonra ülkemizde de görülmeye başlayan korona virüs nedeniyle yönetim kurulu üyeleri bir araya gelememişti. CHP’li Kadınlar bugün Altın Demlik Çay Bahçesinde düzenlenen birlik ve beraberlik kahvaltısında sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bir araya geldi.

KAYNAŞMAK AMACIYLA DÜZENLEDİK

Programa; Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, il yöneticileri ve CHP Korkuteli Kadın Kolları yönetimi katıldı. Program ile ilgili İlçe Kadın Kolları Başkanı Müşerref Özgen, “Yönetim kurulu üyelerimiz ile kaynaşmak amacıyla kahvaltı programı düzenledik. İl Kadın Kolları Başkanımız Nilüfer hanımda bizi kırmayarak kahvaltımıza katıldı. Programımıza katılan Başkanımız Nilüfer hanıma, il ve ilçe yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 


BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNDUK

Deveci, “ İlçe Kadın Kollarımız ile bir araya gelerek pandemi süreci boyunca yapılan çalışmaları değerlendirdik. Yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi paylaşımında bulunduk. Bundan sonrada çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi. Program sonunda Kadın Kollarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Emel Küçükkavukçu’ya partililer doğum günü sürprizi yaptı. Hatıra fotoğrafının ardından program sona erdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.