SON DAKİKA
Hava Durumu

Çiftçi eğitim toplantısı düzenlendi

"Kurumlar Arası İş Birliği Yayım Projeleri" kapsamında ilçemiz Çomaklı Mahallesinde çiftçi eğitim toplantısı düzenlendi. Toplantısa, BATEM adına tescilli silajlık mısır çeşidi Pehlivan’ın ve sorgum sudan otu Erdurmuş, Uzun, Gözde 80, Rox çeşitlerinin tanıtımı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.01.2020 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 08.01.2020 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çiftçi eğitim toplantısı düzenlendi

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü, ilçemizde yoğun hayvan yetiştiriciliği nedeniyle yem bitkileri ekilişinin ve çeşitlerinin arttırılması amacıyla çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda İlçemiz Çomaklı Mahallesinde çiftçi eğitim toplantısı düzenlendi.

 

DEMONSTRASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğünden yapılan açıklamada,  "BATEM’in Koordinatörlüğünde,  Antalya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün ortaklığında “Kurumlar Arası İş Birliği Yayım Projeleri" kapsamında yürütülen çalışmada, BATEM adına tescilli silajlık mısır çeşidi Pehlivan’ın ve sorgum sudan otu Erdurmuş, Uzun, Gözde 80, Rox çeşitlerinin tanıtımı amacıyla çiftçi eğitim toplantısı Korkuteli İlçesi'nin Çomaklı Mahallesi'nde düzenlendi. İlçemizde yoğun hayvan yetiştiriciliğine cevaben yem bitkileri ekilişini arttırmak, bölgemiz için en uygun yem bitkileri çeşidinin tarımsal faaliyetini arttırmak amacıyla demonstrasyon çalışmalarına devam ediyoruz." ifadeleri yer aldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.