SON DAKİKA
Hava Durumu

Çığlık Yaylasında Su Problemi Çözülüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli Çığlık Yaylası'nda uzun süredir devam eden içme suyu problemini çözmek için çalışmalara başladı. İlk etap olan ilave su kaynağı çalışmaları tamamlandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2022 17:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2022 17:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çığlık Yaylasında Su Problemi Çözülüyor

BİZ ONUN SÖZÜNE İNANDIK

Mahalle Sakini Ramazan Acar; “Genelde Cumartesi- Pazar yazlıkçılar geldiği zaman burada, aşırı su sıkıntısı oluyor.  Yüzümüzü yıkayacak suyu dahi bulamadığımız günler oldu. Ama bize yardımcı oldular, bir depo kuruyorlar. Biz onun sözüne inandık, güvendik. Bizim burada eğer bu çalışma varsa merkezi köylerde daha fazlası vardır. Allah razı olsun hepsinden de Başkanımızdan yönetiminden.” Dedi.

SANİYEDE 10 LİTRE SU TEMİNİ ÇIĞLIK YAYLASI İÇİN SAĞLANACAK

Korkuteli ASAT Şube Müdürü Melih Astarcıoğlu; “Korkuteli İlçesi Çığlık Yaylası’nda uzun süreli devam eden içme suyu sıkıntısını gidermeye yönelik ilk etap çalışması olan ilave su kaynağı çalışmaları tamamlanmıştır. Kurumumuzca sondaj çalışması yapılmış yeni içme suyu kuyusu açımı itibari ile yaklaşık saniyede 10 litre su temini Çığlık Yaylası için sağlanacaktır. Sondaj çalışmasının tamamlanmasının akabinde yaklaşık 800 metre elektrik direkleri dikilerek, ilave elektrik hattı sondajımıza getirilmiş ayrıca yaptığımız çalışmanın kurumumuzca işletmesinin kolay olması için ilavede yol yapılmıştır. “ diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.