SON DAKİKA
Hava Durumu

Çıldır adaylığını açıkladı

6 Aralık’ta ilçe kongresi yapacak olan Cumhuriyet Halk Partisinde Yıldıray Çıldır, ilçe başkan adaylığını resmen açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2017 10:47
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2017 10:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çıldır adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi mevcut ilçe başkanı Mehmet Küçükkavukçu 6 Aralık’ta yapılacak olan ilçe kongresinde aday olmayacağını açıklamıştı. Dünde CHP’li yönetim kurulu üyesi Yıldıray Çıldır adaylığını açıkladı. Çıldır adaylığını bir basın açıklaması ile duyurdu. Çıldır “Bilindiği üzere 6 Aralık 2017 günü partimizin olağan kongresi yapılacak. 3 yıldır görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaşlarımızla partimizin bayrağını en yukarılara taşımak için gece gündüz çalıştık. İlçemizde Cumhuriyet Halk Partisini en iddialı parti durumuna getirdik. Bizlerin görevi; Benim iki eserim var, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir diyen ulu önder ATATÜRK 'ün yolundan gidip Türkiye Cumhuriyetini ilelebet parlamenter rejimle payidar kılmak ve Cumhuriyet Halk Partisini hem yerelde hem de genelde iktidara taşımaktı.” Dedi.

“Altı Ok bayrağını göndere dikeceğiz”

Çıldır “Yerel siyasetçiler olarak, Korkuteli de siyasi donanım ve birikim partimizin her kademesinde mevcuttu. 3 yıldır her alanda partili partisiz halkımızdan aldığımız teveccüh bunun bir göstergesidir. Bizim gibi kuruluşu 100 yıla yaklaşan, yönü Cumhuriyeti korumak olan kurumsallaşmış ideoloji partilerinden aday olmak her ne kadar da medeni cesaret ve özgüven istese de, tabanın sesi görevin sesidir ve görevden kaçılmaz. Bu sebeple son yönetim kurulu toplantımızda 3 yıldır partimize başkanlık eden Mehmet Küçükkavukçu nun başkanlığa devam etmeme kararından sonra hem partililerimiz hem de delegelerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda parçası olmaktan onur ve gurur duyduğum CHP ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum.  Amacımız hep yukarılara taşımaya çalıştığımız Altı Ok bayrağını göndere dikmektir.” Dedi.

“Bayrak yarışında adaylığını açıklayacak yoldaşlarıma başarılar dilerim”

Çıldır “ Önümüzde 3 seçim birden geçireceğiniz zorlu 2019 yılı var.    Hem yerelde hem genelde Cumhuriyet Halk Partisini zirveye taşımak en büyük sorumluluğumuzdur.  Tüm partililerimiz ve halkımız inanmalıdır ki; 40 yıl aradan sonra Korkuteli Belediyesi ve 1 dönem aradan sonra Büyükşehir Belediyesi CHP 'nin olacaktır. Adaylığımın partimize, ilçemize ve şahsıma hayırlı olmasını temenni eder bu bayrak yarışında adaylığını açıklayacak yoldaşlarıma başarılar diler saygılar sunarım. Yıldıray Çıldır.  CHP ilçe Başkan Adayı.” İfadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.