SON DAKİKA
Hava Durumu

Çıldır, “ Liste mükemmel”

Dün sabah 27. Dönem Milletvekili adaylarını CHP Korkuteli İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır listeler ile ilgili açıklama yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2018 11:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2018 11:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çıldır, “ Liste mükemmel”

Yıldıray Çıldır, “Genel Merkezimiz tarafından açıklanan listemiz büyük Antalya coğrafyamızın mozaiğini yansıtmaya çalışmış, Antalya'nın doğu-batı dengesini gözetmiş, kadın adaylar seçilebilecek yerlerden listeye girerek bir denge oluşturulmuştur. Unutulmamalıdır ki; batıdan yıllardır seçilebilecek yerlerden ve yine kadın aday anlamında yıllardır seçilebilecek yerlerden milletvekili çıkaramıyorduk. Takdir edersiniz ki, baskın bir seçim kararı alınınca parti içinde önseçim yapmaya fırsat kalmadı. Ama il ve ilçe örgütlerinde yapılan temayül yoklamaları ve 3 yıl önce yapılan önseçim dikkate alınarak yapılan değerlendirmeler sonucu Genel Merkezde yapılan mülakatlarda dikkate alınarak bizler için mükemmel bir liste oluşturulmuştur.  CHP Genel Merkezi bir kez daha göstermiştir ki örgütlerin kararına saygılı, seçim kazanmaya yönelik, her yurttaşımızın oyunu alabilecek eleştirileri minimalize edecek bir listeoluşturulmuştur.” dedi.

Sonunda Korkutelili aday

Takdir edersiniz ki, milyonları sürükleyen, demokrasinin en fazla uygulandığı dünyanın en eski partisinde hangi değişik kombinasyonlarda liste yaparsanız yapın, illaki eleştiriler olacaktır.  Bu siyasetin doğasında vardır. Ama listeler basına sızdıktan sonra izlenimlerimiz, partililerimizin memnuniyeti yönündedir. Korkutelili adayımız Cavit Arı beşinci sıra milletvekili oldu. Zaman mikro milliyetçilik değil makro düşünme zamanıdır. Bu bağlamda batının adaylarının kendine 4. ve 5. sırada yer bulması ve adaylarımızın öz Antalyalı olması, mesleğinde başarılı, halkın sesi olması ve örgütlerden gelmiş olması bizim için çok ama çok önemlidir. Memnuniyetimizi bir kez daha belirtmek ister, seçimlerin en büyük favorisisin CHP olduğunu belirtir saygılar sunarım.”  Dedi
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.