SON DAKİKA
Hava Durumu

Çimen “Batıdan yarar gelmez”

“Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen son günlerde yaşan olayları değerlendirerek yazılı bir açıklama yaptı. Çimen “Birleşmiş Milletlerden, NATO‘dan, ABD’ den, AB’den yardım beklemek, yaşananlardan ders almamak demektir” dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2015 12:53
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2015 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çimen “Batıdan yarar gelmez”

 

Âlemin kurtuluşu İslam’dır

 

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen açıklamasında ayrıca “Birleşmiş Milletlerden, NATO‘dan, ABD’ den, AB’den yardım beklemek, yaşananlardan ders almamak demektir. Batıdan bize yarar gelmez. Batı kendi menfaatini düşünür. Her girdiği yere kan ve gözyaşı götürüyorlar. Afganistan’a, Irak’a, Suriye’ye, Libya’ya demokrasi götüreceklerdi. Ne oldu? Sonuç ortadadır. Milli Görüş’ün temel hedefi İslam birliğidir. Türkiye’nin ve İslam aleminin kurtuluşu ancak İslam birliğindedir’’ diye konuştu.

 

Terör Olayları BOP’ un Bir Parçası

 

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen sözlerine şu şekilde devam ederek, “Türkiye’nin başına bela edilen bütün terör örgütleri, ABD, AB ve İsrail üçlü ittifakının tutuşturduğu bir ateştir. IŞİD olayı da yine Türkiye ve bütün İslam coğrafyası için tutuşturulmuş daha büyük bir ateştir. Terör olayları, büyük orta doğu projesinin bir parçasıdır.  ABD’nin, AB’nin, İsrail’in insanlığın saadeti için yürüttüğü bir tek projesi yoktur. İşleri güçleri ifsattır, fitnedir, savaştır, kandır, gözyaşıdır. Bu üçlü ittifakın arkasına takılanlar, onlar ile birlikte helak olmaya mahkûm olurlar” dedi. Çimen “Seçimlerin ardından hala bir hükümet kurulamamasından dolayı yaşanan gerginliğin arttırdığını ifade eden Çimen, “ülke çıkarları yerine parti ve kişisel menfaatlerle hareket edilmesi ülkemize büyük zararlar veriyor’’ şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.