SON DAKİKA
Hava Durumu

Çimen “Kayıkçı kavgası yapılmasın”

Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Osman Gazi Dedeoğlu geçtiğimiz günlerde basın ile bir kahvaltıda buluşmuştu. İlçe Başkanı Ziya Çimen ilçe gündemini değerlendirirken siyasilere seslenerek “Kayıkçı kavgası yapımlasın” dedi

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 08:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 08:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çimen “Kayıkçı kavgası yapılmasın”

Korkuteli’nde arasta çarşının restore edilmesi ya da yenilenmesi konusunda bir tartışma başlamıştı. AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran yaptığı bir açıklamada “Belediye Başkanımız Hasan Gökce’ye her zaman desteğe hazırız. Bize gelirse destek olun derse seve seve oluruz. Hatta birlikte yürür esnaflarımızla ikna çalışması yaparız. Ancak sayın bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun kullandığı bir cümle var. Tüm Belediye Başkanları çeşitli konularla yanımıza geldi. Gökce gelmedi diyor. Evet Gökce hiçbir konuda yanımıza gelmedi. Gelirse sadece arasta değil her konuda destek olurum” şeklinde konuşmuştu. MHP İlçe Başkanı Süleyman Yıldız da “Gökce bize gelirse yardımcı oluruz. O yanımıza gelmedi demiş. Yıldıran acaba biat edilmesini mi istiyor. Yoksa Hasan Gökce’yi partilerine transfer mi etmek istiyorlar. Hani milletin kölesiyiz diyorlardı. Milletin efendisi değil kölesi olmak isteyenlerin hizmet anlayışında acaba biat kültürü mü var? Hizmet yapmak için muhtarlara bize oy atmazsanız hizmet geç gelir diyen anlayışa yakışı bir açıklamada bulunmuşlardı. Eğer Korkuteli’ne bir çivi çakılmasına destek olmak istiyorlarsa, hizmet yapmak istiyorlarsa işte fırsat. Daha öce arasta çarşını yapanlar sırtına yükleyip götürmedi” demişti.

 

Kısır çekişmeler fayda getirmez

 

Saadet Partisi Korkuteli Gençlik Kolları Başkanı Osman Gazi Dedeoğlu geçtiğimiz günlerde basın ile bir kahvaltıda buluşmuştu. İlçe Başkanı Ziya Çimen ilçe gündemini değerlendirirken siyasilere seslenerek “Kayıkçı kavgası yapılmasın” dedi. Çimen “Bu tür kayıkçı kavgası diye adlandırılan kısır çekişmelere gerek yok. Arasta çarşısını bir kenara bırakalım. biz esnafla görüştük. Esnaf öncelikli olarak doğal gaz istiyor. Doğal gaz gelirse Korkuteli ekonomik yönden rahatlayacak. Yazın ilçemizde kalanlar kışında ilçemizde kalacaklar. Süreli ikamet edecekler. Bu sayede ilçe ekonomisi büyüyecek. Ekonomisi büyük olan esnaf ister çarşıyı yıkar ister restore eder. Bu nedenle biz kavgaları tartışmaları bir kenara bırakalım. Hizmet için bir araya gelelim. Bu tür tartışmaların, kısır çekişmelerini Korkuteli’ne fayda getireceğine inanmıyoruz. Biz Saadet Partisi olarak her zaman Hayra motor şerre fren olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.