SON DAKİKA
Hava Durumu

Çimen “ Ne kutlanacak”

Saadet Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Ziya Çimen yaklaşan yılbaşı ile ilgili açıklama yaptı. Çimen “ Ne kutlanacak” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 10:42
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çimen “ Ne kutlanacak”

Ziya Çimen “1990 yılında İskoçya'daki NATO toplantısında İngiltere Başbakanı Margaret Thatcher Sovyet Rusya’ sının yıkıldığını ve hiç bir ideolojinin düşmansız yaşayamayacağını belirtmiş ve Batı Dünyasının yeni düşmanının İslam olduğunu ilan etmiştir. Irak'ın, Afganistan'ın işgali ile, ilan edilen düşmanlık gün yüzüne çıkmıştır. Bu düşmanlığın pratiğe dökülmüş hali BOP (Büyük  Ortadoğu Projesi) olmuştur. BOP projesi kapsamında islam ülkelerinde başlatılan Arap baharı tam bir yalancı bahar olmuş ve milyonlarca sivilin hayatına göç etmesine ve acılar çekmesine sebep olmuştur. 2003 yılında ABD Dışişleri bakanı Condoleezza Rice'ın 22 İslam ülkesinin sınırları değişecek diyerek ortaya konan bu proje aslında yeni bir haçlı seferinden başka bir şey değildir. Bütün İslam ülkelerinde bu oyun oynanır da, adeta İslam dünyasının tek umudu olan ülkemizde bu oyunlar oynanmaz mı?”Diye konuştu.

“ Yılbaşı kutlamaları kültür olarak, medeniyet olarak ciğerimize saplanmış bir hançerdir”

Çimen “ Ergenekon adı altında ordumuza yapılan komplo ile ordumuzun içindeki Batı karşıtı subayların tasfiyesi yapılmış ardından FETO maşası devreye sokulmuş ülkemiz 15 Temmuzda büyük bir belaya maruz bırakılmıştır. Şimdide terör örgütü aleni olarak desteklenmekte ve çok güçlü silahlarla silahlandırılıp üzerimize salınmak istenmektedir. Son olarak da ülkemize olan düşmanlıklarını iyice ayyuka çıkarmak için ülkenin temsilcisi Cumhurbaşkanımızı hedef tahtası yapmışlardır.  Kudüs'ü İsrail’in Başkenti olarak ilan etmeleri de ayrıca bardağı taşıran damlalardan sadece bir tanesidir. Bütün bu fiili operasyonlar her şeyi açık bir şekilde ortaya koymuşken, Kanlı Şövalye mızrağını bize doğru yöneltmişken, unutmayalım ki yılbaşı kutlamaları kültür olarak, medeniyet olarak ciğerimize saplanmış bir hançerdir. Şimdi biz haykırarak diyoruz ki binlerce şehidin kanı ile sulanmış bu mübarek topraklarda. Ey Necip Ecdadın evlatları. Neyin kutlamasını yapacaksın” Dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.