SON DAKİKA
Hava Durumu

CK Akdeniz Elektrik’ten serinleten avantajlar

CK Akdeniz Elektrik, yaz ayları ile birlikte nüfusu artan Korkuteli’ndeki abonelerine “Enerjim Zamsız, Enerjim Organik, Enerjim Eğitiyor, Enerjim Kamu, Enerjim Akıllı ve Enerjim İndirimli” tarifeleri ile avantajlı elektrik kullanma fırsatı sunuyor. CK Akdeniz Elektrik Korkuteli Şube Yöneticisi Mustafa Şevket Tekin, “Tüm personelimiz, MÜHİM ve NKolay şubelerimiz ile bölgemizdeki abonelerimize katkı sağlamaya hazırız” diyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2017 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2017 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
CK Akdeniz Elektrik’ten serinleten avantajlar

Abonelerinin ihtiyaçlarına yönelik özel tarifeler sunan CK Akdeniz Elektrik, ‘Enerjim Zamsız, Enerjim Organik, Enerjim Eğitiyor, Enerjim Kamu, Enerjim Akıllı ve Enerjim İndirimli’ ile sektöre öncülük ediyor. 2013 yılından Mayıs 2017’ye kadar yaptığı kampanya ve indirimlerle abonelerine 200 milyon liradan fazla avantaj sağlayan CK Akdeniz Elektrik, yaz ayları ile birlikte nüfusu ve elektrik tüketimi artan Korkuteli’ndeki tüketicileri de fırsatlardan yararlanmaya davet ediyor.

 

CK Akdeniz Elektrik Korkuteli Şube Yöneticisi Mustafa Şevket Tekin, şirket olarak elektrik tüketicilerinin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda tarifeler oluşturduklarını dile getirirken, “Bu anlamda birçok ilke imza atan bir şirket olarak öne çıkıyoruz. CK Akdeniz Elektrik’in Nisan 2016’da hayata geçirdiği tarifelerden biri olan ‘Enerjim Zamsız’ ilk çıktığı andan itibaren tüketiciler tarafından yoğun ilgi gördü. Elektrik birim fiyatını sözleşmenin imzalandığı tarihteki ulusal tarifeye sabitleyen Enerjim Zamsız ile aboneler sözleşme süresi boyunca hiçbir zamdan etkilenmiyor. Mayıs 2017 itibarıyla da Enerjim Zamsız’ı tercih eden mesken abonelerine AXA Konut Asistans Hizmeti’ni hediye olarak veriyoruz” dedi.

 

Enerji sektörünün ilk ve tek akıllı tarifesi  ‘Enerjim Akıllı’ ile tüketimin yüksek olduğu kasım, aralık, ocak, temmuz ve ağustos aylarında diğer aylara göre 4 kat fazla indirim almanın mümkün olduğunu söyleyen Tekin, “‘Enerjim İndirimli’ tarifesinde ise sözleşme süresi boyunca tüketim miktarına göre değişen oranlarda indirimler sağladıklarını vurguladı.

 

Mayıs 2017’den itibaren sektörde bir başka ilk olan ‘Enerjim Kamu’ tarifesini devreye aldıklarını dile getiren Tekin, “Aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan çalışan ya da emekli kamu personelinin yanı sıra üç yakını daha bir yıl boyunca özel indirimler alabiliyor. Yine sektörde ‘ilk ve tek’ olma özelliğine sahip ‘Enerjim Eğitiyor’ ile de çocukların eğitimine destek oluyoruz. Enerjim Eğitiyor tarifesi çerçevesinde ilk ve ortaokul öğrencilerine internet üzerinden eğitim imkânı sunan 6 aylık Okulistik paketi hediye ediyoruz. ‘Enerjim Organik’ tarifesinde ise gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için abonelerimiz adına CK Akdeniz Elektrik Hatıra Ormanı’nda bir fidan dikiyor, bunun yanı sıra yenilenebilir enerji kaynaklarından üretilen elektriği kullandıklarını belgeleyen ‘Yeşil Gelecek Sertifikası’nı veriyoruz” diye konuştu.

 

Elektrik abonelerinin daha iyi hizmet alabilmesi için mutlaka bilgi güncellemesi yapması gerektiğinin de altını çizen Tekin, “Aylık faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan aboneler CK Akdeniz Elektrik’in avantajlı tarifelerinden yararlanmak için Müşteri Hizmet Merkezlerine ve N Kolay şubelerine giderek serbest tüketici sözleşmesi imzalayabilirler. Detaylı bilgi almak için 0850 226 07 07 no’lu çağrı merkezini arayabilirler” ifadesini kullandı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.