SON DAKİKA
Hava Durumu

Çok Amaçlı Alana Osman Gedikoğlu İsmi Verilsin

Korkuteli’nin sevilen simalarından Akyar Mahalle Muhtarı Osman Gedikoğlu geçtiğimiz yıl Haziran ayında geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetmişti. Akyar Mahallesi sakinleri Muhtar Gedikoğlu tarafından alt yapısı hazırlanan, Korkuteli Belediyesince yapımı devam eden Akyar köy meydanına yapılan çok amaçlı alana Merhum Muhtar Osman Gedikoğlu’nun isminin verilmesini istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2023 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2023 09:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Çok Amaçlı Alana Osman Gedikoğlu İsmi Verilsin

KENDİ İMKANLARIYLA ALT YAPISINI HAZIRLATTI

Sosyal medyada Akyar Köyü olarak açılan grupta fikrini dile getiren Grup Yöneticisi Adem Yorulmaz paylaşımında; “Rahmetli köy muhtarımız Osman Gedikoğlu’nun hayali olan köy meydanına kapalı çok amaçlı pazar yeri, düğün salonu, otopark, taziye evi, mevlüt yemeği gibi bir çok amaçla kullanılması için kendi imkanlarıyla alt yapısını hazırlatıp, beton zeminini hazırlamıştı. Korkuteli Belediyesinin köylerimize yapmış olduğu çok amaçlı kapalı alanlar yapıyor olması sebebiyle bu görevin devamını Korkuteli Belediyesi devralmıştı.

GEREKLİ BİRİMLERE İLETMEK İSTİYORUM

Geçtiğimiz aylarda ihalesi tamamlanan ve şu an yapımında son aşamaya gelinen çok amaçlı salon için, bu sayfayı kullanan, sizleri köyümüzle ilgili anıları, hatıraları ve haberleri ulaştırmak için çaba göstermeye çalışan amatör bir admin olarak yapılmakta olan çok amaçlı kapalı alana “Osman Gedikoğlu’nun” adı verilerek çok daha kıymetleneceğini düşünüyorum. Sizlerde bu konuda destek verirseniz hemfikir olursanız bu talebi gerekli birimlere, Belediye başkanımız Ömer İşlek beyefendiye iletmek istiyorum.” İfadelerine yer verildi. Paylaşıma bir çok beğeni ve yorum yapılarak destek verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.