SON DAKİKA
Hava Durumu

“Çok gayret gösterdiler ülkücü iradeyi zaafa uğratmak için”

Milliyetçi Hareket Partisi Korkuteli İlçe Başkanı avukat Medine Yapılmışev, geçtiğimiz hafta içi kurulan İyi Parti ile ilgili basın açıklamasında bulundu. “Çok gayret gösterdiler ülkücü iradeyi zaafa uğratmak için” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2017 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Çok gayret gösterdiler ülkücü  iradeyi zaafa uğratmak için”

Geçtiğimiz hafta içi Meral Akşener İyi Parti ile uzun zamandır sözü edilen partiyi kurdu. Türkiye’nin her yerinden olduğu gibi, ilçeden de çok sayıda katılım oldu. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Avukat Medine Yapılmış gazetecilerin sorularını yanıtladı ve bir basun açıklamasında bulundu. Yapılmışev “ Sevgili basın mensubu arkadaşlarım. Son 1 haftada ülke gündemine düşen bazı konular hakkında partimizin görüşlerini anlatabilmek adına sizlerle bir araya geldik. Dün 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladık. Şahsınızda tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz. Daha nice bayramlara erişmeyi Cenabı MEVLAM dan diliyoruz. Ayrıca geçen hafta 25 Ekim 2017 Çarşamba günü ülkemiz bir siyasi partinin oluşmasına tanıklık etti. Bu konu hakkında konuşulacak pek bir şeyin olduğunu düşünmemekle birlikte; siz basın mensuplarımızın ısrarı ile  fikirlerimizi sizlere ifade edeyim.”Dedi.

 

“Bizim partililerimiz olmaz,bizim dava arkadaşlarımız olur”

 

Yapılmışev “ Bizim partinin bir sözünü hatırlatmak istiyorum sizlere, bizim partililerimiz olmaz. Bizim dava arkadaşlarımız olur. Partimiz milliyetçi ülkücü harekete inanmış kişilerden oluşmaktadır. Her kim olursa olsun bu davaya hizmetten kendini muaf tutmaya kalkarsa bizim dava arkadaşımız değildir. O sebeptendir ki önceden bizimle birlikte hareket eden kişiler artık bizden kopmuş ve gündemimizden düşmüştür. İşte bu yüzden biz işimize bakıyor ülkemize ve Korkuteli’ne nasıl daha iyi hizmet edebiliriz bunun kaygısını yaşıyoruz. Çok gayret gösterdiler ülkücü iradeyi zaafa uğratmak için. Müslüman Türk dünyasının kalesi olan MHP genel merkezini ve genel başkanımız DR. Devlet Bahçeli’ yi  aşamadılar. Görüldüğü gibi tarlada kurultay yapacak kadar aymazlık içinde bulunan bu şahıslar kurdukları partinin ülkücü olmadığını ve her kesime mavi boncuk dağıtarak siyaset tüccarlığı yapacaklarını beyan ettiler.”Dedi.

 

“Kendileri toplama  bir siyasi birlikteliği parti oluşumunda yer verdiler”

Yapılmışev “ Kendileri toplama  bir siyasi birlikteliği parti oluşumunda yer verdiler.Yeni kurulan partinin amaç ve ilkelerini oluşturan beyannamede  ön plana çıkartılan EŞİT VATANDAŞLIK – NATOYA BAĞLILIK gibi hususları ;milliyetçi muhafazakar ve mütedeyyin halkımızın  ve özellikle bu mağduriyeti  iliklerine kadar yaşamış olan Türk milliyetçisiyim ve Ülkücüyüm diyen arkadaşlarımızın dikkatine sunmak isterim. Ayrıca Kurulan partinin kurucular kurulu LİSTESİNDEKİ  isimlerin geçmişinin aynı milliyetçi ülkücü kesimin gözünden kaçmayacağını umut ediyorum. TAKDİR BÜYÜK TÜRK MİLLETİDİR.” İfadelerini kullandı
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.