SON DAKİKA
Hava Durumu

“Çok tehlikeli”

Geçtiğimiz günlerde Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü huzur toplantısına katılan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal; “ Şehit Er Ahmet Belen Caddesi çok tehlikeli büyük kazalara sebebiyet verebilir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.2018 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.2018 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“Çok tehlikeli”

Her Perşembe olduğu gibi geçtiğimiz Perşembe günü de İlçe Emniyet Müdürlüğü ve muhtarlar huzur toplantısında bir araya geldiler. Bu haftanın muhtarları Karşıyaka ve Yeni Mahalle oldu. Muhtarlar ve mahalle sakinleri şikayetlerini ve isteklerini ilettiler. İnşaatlarda yaşanan hırsızlıklar dışında çok önemli şikayetleri bulunmadığını belirttiler. Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ferhat Topal en büyük şikayetlerinin Şehit Er Ahmet Belen Caddesi olduğunu söyledi. Topal o caddenin sonu çevre yoluna çıkıyor ve yolun sonundaki rampa çok tehlikeli ayrıca alçakta kalan yol görüşü de engelliyor.” Dedi.

“ Umarım en kısa sürede yol yapılır”

Ferhat Topal; “ Korkuteli Belediyesi kademenin önünden geçen Şehit Er Ahmet Belen Caddesi dediğimiz caddenin sonu çok tehlikeli ve büyük kazalara sebebiyet verebilir. Yolun sonu çevre yoluna çıkıyor, ancak yol çevre yolundan çok aşağıda kalıyor, o istikamette ilerleyen şoför önünü net göremiyor. Yol baya alçak kalıyor büyük kazalara sebebiyet verebilir. Yol alçakta kaldığı için çok dik bir rampa var orada, bizim mahallemizin en büyük şikayeti bu. Buradan yetkililere sesleniyoruz. En kısa sürede yolun yapılması gerekli, önlemlerin alınmasını rica ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.