SON DAKİKA
Hava Durumu

“CUMHURİYET İMAM HATİP ORTAOKULUNDA DURMADAN , EĞİTİME DEVAM”

Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulun, yaz tatilinde Kur’anı Kerim ve Arapça kurslarıyla öğrencilerini donanımlı hale getirmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2017 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2017 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
“CUMHURİYET İMAM HATİP ORTAOKULUNDA  DURMADAN , EĞİTİME DEVAM”

Geçtiğimiz yıl Cumhuriyet Ortaokulu bünyesinde açılan Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu, çevrenin ve Korkuteli’nin büyük ilgisiyle 3 şube oluşturulmuş, eğitim öğretim faaliyetlerine başarılı bir şekilde devam etmektedir. Okul Aile Birliği Başkanı Sn. Melek BOZKURT, açıklamalarda bulunmuştur.Bozkurt Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulumuzun, Okula duyulan güven sayesinde tercih merkezi haline geldiğini, bu yılda 2 şube oluşturulacaklarını söyledi.İmam Hatip Ortaokullarındaki Arapça dersini veli ve öğrenci nezdinde az da olsa bir çekintiye yol açtığını ; ancak gerek öğretmenlerin yoğun çabaları, gerekse yaz döneminde açılan kurslarla takviye ettiklerini, belirtti.  

 

 

ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKAN BİR OKUL

 

Bozkurt “Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulunda öğrenim gören öğrencilerin yabancı dil konusunda sıkıntılarının olmadığını belirtti.Başkan Bozkurt, DYK Yaz kurslarının öğrenciler açısından çok avantajlı olduğunu, Bakanlığımızın bu uygulamasının imkanı olan olmayan tüm öğrencilere hitap ettiğini, isteyen herkesin faydalanabildiğini belirtti.Gerek Cumhuriyet Ortaokulu, Gerekse Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu’nun öğrencilerinin çok avantajlı olduğunu, Okul idaresi ve Öğretmenlerin daha iyi bir eğitimin, daha iyi bir gelecek için yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti. Öğrenci velisi Mustafa ÖZSARI, Okul idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini, Açılan kursların ve okulun eğitim kalitesinin çok yararlı olduğunu belirtti.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.