SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhuriyet Savcılığından 3 Çuval Mavi Kapak

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcılığı, Bedensel ve spastik engellilere yönelik olarak başlatılan mavi kapak kampanyasına gönüllü olarak destek veren Osman Önal İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerine 3 çuval dolusu mavi kapak hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2014 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2014 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.korkutelimanset.com
Cumhuriyet Savcılığından 3 Çuval Mavi Kapak

Değerler eğitimi kapsamında yardımseverlik değeri ile ilgili plastik kapak toplayan vw engellilere destek veren Osman Önal İlkokulu 4-D Sınıfı öğrencilerine Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı İnan Toptimur, ziyarete gelen öğrencilere 3 çuval mavi kapak hediye etti.

Birçok şehirde olduğu gibi Korkuteli’de de,  bedensel ve spastik engellilerin sıklıkla karşılaştıkları en temel sorunlardan biri olan tekerlekli sandalye hayali, plastik pet şişe kapakları ile gerçeğe dönüşüyor. Osman Önal İlkokulu 4-D Sınıfı öğrenciler Cumhuriyet savcılığından aldıkları mavi kapak ve kendilerinin de topladığı kapakları Türkiye omurilik ve felçliler derneğine gönderecekler.

Cumhuriyet savcılığı tarafından Osman Önal İlkokulu müdürü Hasan Karatopak’a teslim edilen mavi kapaklar,    kargo ile önümüzdeki günlerde Türkiye omurilik ve felçliler derneğine gönderecekler ve ihtiyaç sahiplerine sandalye temin edilecek.

Osman Önal İlkokulu Müdürü Hasan Karatopak, “Şuan öğrencilerin eğitim öğretim yılıdan bu yana topladıkları  binlerce mavi kapak, bedensel ve spastik engellilerin tekerlekli sandalyeye sahip olmalarında önemli bir katkı ortaya koyan Başta Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı İnan Toptimur, Yazı işleri Müdürü Veli Caner ve öğrenci ve öğretmenlerinin örnek bir çalışmaya daha imza atmalarından oldukça memnun olduğunu belirtti.

Öğrencilerimizin öncülüğünde gerçekleştirilen kampanyada belirli dönemlerde toplanan mavi kapaklar karşılığında alınacak tekerlekli sandalyeler, yıl içerisinde ihtiyaç sahiplerine düzenlenen bir törenle teslim edilecek. Desteklerinden dolayı Cumhuriyet Baş Savcısı İnan Toptimur ve Yazı İşleri müdürü Veli Caner’e teşekkür ediyorum” dedi.

Korkuteli Cumhuriyet Başsavcısı İnan Toptimur, “İnşallah diğer Adliye çalışanlarına örnek oluruz. Arkadaşlarımız mavi kapakları toplayarak ihtiyaç sahibine tekerlekli sandalye alınmasında destekçi olmuşlar.  Kendilerine tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.